Χανιά: «Ήρθε για να μείνει» η Sky Express

08:54 2/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκδήλωση γνωριμίας με τους φορείς των Χανίων πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, η αεροπορική εταιρεία Sky Express.

Η εκδήλωση έγινε λίγες ώρες μετά την πρώτη άφιξη αεροσκάφους της εταιρείας στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης», που εγκαινίασε το νέο καθημερινό δρομολόγιο Αθήνα

Χανιά.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν φορείς των Χανίων και ο Αντιπεριφερειάρχης, Απόστολος Βουλγαράκης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε για το πτητικό της πρόγραμμα ο Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας, Γιάννης Πετούλης, η Sky Express, η αεροπορική εταιρεία «ήρθε για να μείνει στα Χανιά».

Κι αυτό γιατί όπως τόνισε ο κ. Πετούλης η Sly Express χτίζει «πολλά στην εμπιστοσύνη που ευελπιστούμε ότι θα μας δείξουν οι επιβάτες. Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, εκτός από τις στάνταρ υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου, είναι η πελατοκεντρική πολιτική και φιλοσοφία, την οποία θα διαπιστώσουν οι πελάτες – καταναλωτές στη συνέχεια.

Δίκαιες και τίμιες τιμές με πολύ καλό περιεχόμενο υπηρεσιών προς τον καταναλωτή, κάτι που νομίζω ότι θα μας ανταμείψει. Δεν είμαστε Low cost εταιρεία, είμαστε μία εταιρεία με έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών και στον πελάτη».

Αναφερόμενος δε στο νέο δρομολόγιο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sky Express επεσήμανε ότι «έχουμε τρεις καθημερινές πτήσεις, σε ώρες για να καλύπτουν όλους τους ενδιαφερόμενους και εξετάζεται το ενδεχόμενο να προστεθούν και άλλες, όπως επίσης και το ενδεχόμενο να προστεθεί κάποιο δρομολόγιο Χανιά-Θεσσαλονίκη».

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι άνθρωποι της Sky Express Airlines είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με νέους και νέες που ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν ως μέλη πληρώματος σε μια αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία.

Οι πτήσεις της Sky Exrpess θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη «ATR 500» 72 θέσεων.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα