Χανιά: Γραμματέας Κινήματος Αλλαγής: Η Κρήτη είναι το προπύργιο της δημοκρατικής παράταξης

12:13 9/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

“Η Κρήτη είναι το προπύργιο της δημοκρατικής παράταξης και το λέω από τα Χανιά που αποτελεί τη γενέτειρα του Ελευθερίου Βενιζέλου. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας και έχουμε υποστεί το δυσανάλογο κόστος και γι’ αυτό ακριβώς στεκόμαστε καθαροί απέναντι στον ελληνικό λαό.Οι επόμενες εκλογές

θα είναι εκλογές για τρεις και το Κίνημα Αλλαγής θα είναι η θετική έκπληξη”, δήλωσε, μεταξύ άλλων από τα Χανιά, όπου περιόδευσε χθες, ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.
Ο κ. Χριστοδουλάκης μίλησε χθες το βράδυ σε ανοιχτή νομαρχιακή συνέλευση του Κινήματος Αλλαγής Χανίων, όπου, μεταξύ άλλων, εκτίμησε ότι ο ελληνικός λαός έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στο πολιτικό σύστημα, αλλά η δημοκρατική παράταξη λόγω της αυτοκριτικής που έχει κάνει, μπορεί να στέκεται καθαρά απέναντι στον ελληνικό λαό. Βασικό ζητούμενο για το Κίνημα Αλλαγής είναι να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των νέων, σύμφωνα με τον κ. Χριστοδουλάκη. Όπως είπε,ο στόχος είναι διπλός. Πρώτον να μιλήσει το Κίνημα Αλλαγής στους νέους αυτούς με τη γλώσσα της αλήθειας γιατί έχουν χάσει πλέον την εμπιστοσύνη τους από όλους τους πολιτικούς που τους έλεγαν ψέματα και δεύτερον να μιλήσει για ξεκάθαρες πολιτικές που θα δίνουν συγκεκριμένα κίνητρα ώστε οι νέοι που έχουν φύγει να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους και οι νέοι που ζουν εδώ να αντικρίσουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Με φωτογραφίες από το zarpa.gr

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα