Χανιά: Δωρεάν «Ηλεκτρονικό Ράφι» & Πανελλαδική προβολή στις επιχειρήσεις

09:37 28/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Επιμελητήριο Χανίων πραγματοποιεί ένα κρίσιμο βήμα για την προώθηση του στρατηγικού ψηφιακού του σχεδιασμού, «Χανιά με Μέλλον». Σε μια από τις πλέον κρίσιμες περιόδους για το Αύριο της Χανιώτικης Επιχειρηματικής Κοινότητας, εξαιτίας των σκληρών και πολυεπίπεδων συνεπειών της πανδημίας Covid-19, το Επιμελητήριο μετά από εντατική προετοιμασία είναι προετοιμασμένο να προσφέρει δωρεάν μια ολοκληρωμένη, άμεση και ευέλικτη λύση Καινοτομίας σε όσες Χανιώτικες επιχειρήσεις δεν έχουν δημιουργήσει το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop).

Με

τον τρόπο αυτό προσφέρει στα μέλη του ένα κρίσιμο εργαλείο για την αναβάθμιση της Ανταγωνιστικότητας και της Εξωστρέφειάς τους.

Όλες οι Επιχειρήσεις μπορούν άμεσα και ΔΩΡΕΑΝ να κάνουν ηλεκτρονικές πωλήσεις, αξιοποιώντας ευέλικτα όλους τους δυνατούς τρόπους. Το Επιμελητήριο Χανίων δημιουργεί σήμερα για όλα τα μέλη του ένα Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο (e-Mall) εξωστρέφειας, προσφέροντας με ψηφιακή σύνδεση μόνο σε ένα σημείο:

– «Ηλεκτρονικό Ράφι» στην Χανιώτικη Ηλεκτρονική Αγορά Directmarket.gr/Νομού Χανίων: για ηλεκτρονικές πωλήσεις με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής και αποστολής παραγγελίας και ταυτόχρονα με το ίδιο ακριβώς προφίλ και στην Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά www.directmarket.gr για μεγαλύτερη εξωστρέφεια της κάθε τοπικής επιχείρησης. Ένα ψηφιακό ράφι προβολής των τοπικών επιχειρήσεων & προϊόντων Λιανικής-Χονδρικής στα Ελληνικά και Αγγλικά.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Δωρεάν Ηλεκτρονικό Ράφι, Πανελλαδική,chania, dorean ilektroniko rafi, panelladiki