Χανιά: Διαμαρτυρία στο Δημαρχείο για τη λαϊκή των Παχιανών (audio)

13:26 10/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη μεταφορά της λαϊκής αγοράς από την οδό Λευκών Ορέων, τον δρόμο που περνάει μπροστά από το 16ο Δημοτικό Σχολείο, ζητούν εκπαιδευτικοί, γονείς και κάτοικοι της περιοχής των Παχιανών, που το πρωί συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Χανίων για το συγκεκριμένο θέμα. Όπως είπε, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ Χανίων, η διευθύντρια του σχολείου Ειρήνη Τσικαλάκη, η λαϊκή στο συγκεκριμένο

δρόμο λειτουργεί από τα μέσα Απριλίου και έχει διαπιστωθεί σοβαρό πρόβλημα πρόσβασης των μαθητών και των γονιών τους στις εγκαταστάσεις, καθώς λειτουργεί μπροστά στην κεντρική είσοδο του κτιρίου. Η κ. Τσικαλάκη αναρωτήθηκε τι θα συμβεί εάν χρειαστεί να μεταβεί πυροσβεστική ή ασθενοφόρο στο σχολείο.
Την άποψη γονιών και εκπαιδευτικών συμμερίζονται και οι παραγωγοί της λαϊκής αγοράς, οι οποίοι συμμετείχαν στη σημερινή συνάντηση, ενώ ο πρόεδρος του σωματείου τους κ.Καψωμενάκης, έκανε λόγο για συμφέροντα που βάζουν μέσον για να φύγει η λαϊκή μπροστά από τα σπίτια τους.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας, ανέφερε πως στην συνοικία των Παχιανών υπάρχει χρόνιο πρόβλημα με την χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς και δεσμεύτηκε πως θα εξεταστεί το θέμα για να βρεθεί λύση.
Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων η κ. Τσικαλάκη:

Keywords
Τυχαία Θέματα