Χανιά: Για την πρώτη θέση, κόντρα στην Ισπανία η Εθνική Νέων (audio)

15:17 12/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για την πρώτη θέση, στο τουρνουά της Κρήτης, αγωνίζεται σήμερα απέναντι στην Ισπανία η Εθνική Νέων-Ανδρών. Ο αγώνας θα γίνει στις 9 το βράδυ στο κλειστό γήπεδο του Κλαδισού στα Χανιά. Σε συνέντευξή του σήμερα στην ΕΡΤ Χανίων το μέλος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ και εκπρόσωπος τύπου της διοργάνωσης, Βασίλης Φουντουλάκης, αναφέρθηκε στην ατυχία του

Κώστα Αντετοκούνμπο, που τραυματίστηκε στο πόδι στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης και θα μείνει εκτός γηπέδων για ένα μήνα περίπου. Η «απώλεια» του Κώστα Αντετοκούνμπο θεωρείται πλήγμα, καθώς δε θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20, που θα διεξαχθεί στην Κρήτη από τις 15 έως τις 23 Ιουλίου. Ο κ. Φουντουλάκης αναφέρθηκε και στο Χανιώτη παίκτη της Εθνικής Νέων-Ανδρών, Αντώνη Κόνιαρη, τον οποίο χαρακτήρισε παίκτη υψηλού επιπέδου, αφού επέστρεψε, όπως είπε, μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και βρίσκεται δυναμικά στο προσκήνιο.
Χθες η Εθνική Νέων-Ανδρών χωρίς τους Κώστα Αντετοκούνμπο, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Μιχάλη Λούντζη, διπλασίασε τις νίκες της στο τουρνουά της Κρήτης, καθώς επικράτησε της Ισλανδίας 71-54 και σήμερα στον Κλαδισό στα Χανιά θα παίξει για την πρώτη θέση απέναντι την Ισπανία, η οποία συνέτριψε την Ιταλία 77-59.
Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Φουντουλάκης:

Keywords
Τυχαία Θέματα