Χανιά: Ανακοινώθηκαν τα νέα δρομολόγια των Μινωικών

13:29 1/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι Μινωικές Γραμμές ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι, λόγω της συμμόρφωσης της εταιρείας στο νέο κανονισμό καυσίμων του ΙΜΟ που τίθεται σε ισχύ από 01/01/2020 και της έγκαιρης προετοιμασίας εγκατάστασης συσκευών καθαρισμού καυσαερίων, θα προχωρήσουν σε έκτακτη τροποποίηση δρομολογίων από το Σάββατο 03/11/2018 έως και την Πέμπτη 20/12/2018, με καθημερινές αφίξεις και αναχωρήσεις από τα λιμάνια Πειραιά,

Χανίων και Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν, το πλοίο των Μινωικών θα αναχωρεί από τον Πειραιά στις 9 το βράδυ και θα φτάνει στη Σούδα στις 4:30 τα ξημερώματα. Στη συνέχεια θα αποπλέει από τη Σούδα με προορισμό το Ηράκλειο, όπου θα καταπλέει στις 7:30 το πρωί. Στις 9 το βράδυ θα αναχωρεί από το λιμάνι του Ηρακλείου με προορισμό τη Σούδα, όπου θα φτάνει στις 11:30 τη νύχτα και στις 12 τα μεσάνυχτα θα αποπλέει για τον Πειραιά, όπου θα φτάνει στις 7παρά τέταρτο το πρωί.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι Μινωικές γραμμές θα είναι η πρώτη εταιρεία στο χώρο της Ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας που τα πλοία της, το πρώτο εξάμηνο του 2019 θα έχουν εναρμονιστεί πλήρως με τις νέες απαιτήσεις, με αποτέλεσμα τις μειωμένς εκπομπές ρύπων προς όφελος του περιβάλλοντος και της χώρας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Ανακοινώθηκαν, Μινωικών,chania, anakoinothikan, minoikon