Αθλητικά Νέα στα… γρήγορα

10:42 19/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Χωρίς να ικανοποιήσει ο Αστέρας Τρίπολης, έσωσε την…παρτίδα, αφού στο 89ο λεπτό ισοφάρισε τον Ηρακλή σε 1-1 και απέφυγε την ήττα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ιταλός Ντοναρούμα που έκανε σπουδαία εμφάνιση. Οι Αρκάδες, με το νέο έτος, αναμένεται να είναι μία άλλη ομάδα, αφού θα γίνουν μετεγγραφές σε θέσεις που είναι… άδειες.

Η Σπάρτη, έμεινε στο 1-1 με την Καλλονή, σε παιχνίδι που έγινε χθες σε ένα κατάμεστο γήπεδο που ζήτησε για άλλη μία φορά,

την παραμονή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ομάδα. Οι Σπαρτιάτες προηγήθηκαν με τον Ηλία Αναστασάκο και ισοφαρίστηκαν με τον Φράγκο λίγο αργότερα. Η Σπάρτη έπαιξε στο β μέρος με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα ο αμυντικός Καρτσαμπάς. Το επόμενο παιχνίδι της Σπάρτης είναι στην Ελευσίνα μεσοβδόμαδα.

Για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας, η Δόξα Μεγαλόπολης, έχασε χθες με 2-1 απ’ την Ερμιονίδα, ενώ το Ζευγολατιό, κέρδισε με 1-0 τον Παναργειακό. Την ήττα με 4-0 γνώρισε το Λουτράκι στη Θήβα, ενώ η Πύλος έμεινε στο 0-0 με την Αμαλιάδα. Ο Παναρκαδικός είχε ρεπό.

Για το πρωτάθλημα χάντμπολ, ο Διομήδης Άργους κέρδισε με 18-15 τον Φοίβο Συκεών και βρίσκεται πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 β.

Για το πρωτάθλημα βόλει ανδρών, ο εκπληκτικός φέτος Παμβαοχαικός, κέρδισε με 3-0 σετ και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και βρίσκεται στους 21 βαθμούς και στην 3η θέση της βαθμολογίας.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα