«Αρωμα» βόρειας Ελλάδας στην έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών

18:59 14/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το καμπανάκι για την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΧΑ) χτύπησε σήμερα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), Αθανάσιος Σαββάκης, συνοδεία εκπροσώπων τριών επιχειρήσεων-μελών του φορέα. «Με τον τρόπο αυτό, το Χρηματιστήριο Αθηνών θέλησε να τιμήσει επιλεγμένες επιχειρήσεις της ακριτικής περιφέρειας, που βραβεύθηκαν κατά την τελετή απονομής των «Βραβείων Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος», η οποία διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από τον ΣΒΒΕ» επισημαίνεται σε ανακοίνωση

του ΣΒΒΕ.

Πρόκειται για εκπροσώπους των εταιρειών «Μιχαήλ Αραμπατζής ΑΒΕΕ Ελληνική Ζύμη», «Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΑΕ Βίκος ΑΕ» και «Sunlight Recycling ΑΕ», οι οποίες τον περασμένο Μάρτιο, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων «Ελληνική Αξία Β.Ελλάδος», τιμήθηκαν αντίστοιχα με τα βραβεία Αριστείας Μεγάλης Επιχείρησης, Περιφερειακής Αριστείας Ήπειρος και Περιβαλλοντικής Αριστείας.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Σαββάκης ευχαρίστησε τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτη Λαζαρίδη, για την πρόσκληση και τόνισε την προσφορά των επιχειρήσεων – μελών του Συνδέσμου, οι οποίες ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους για το 2016. Στην τελετή παρευρέθηκαν και παρουσίασαν τις επιχειρήσεις και τα επιχειρηματικά τους σχέδια, οι εκπρόσωποι της «Ελληνική Ζύμη ΑΒΕΕ», διευθυντής μάρκετινγκ Κωνσταντίνος Αραμπατζής, της «Βίκος ΑΕ», αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Σεπετάς και της «Sunlight Recycling ΑΕ, Σπύρος Κόπολας, διευθύνων σύμβουλος.

πηγή: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα