Άριστες και στο… φιλέ

21:57 26/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με νίκη ξεκίνησε τη δεύτερη φάση του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών που κέρδισε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαϊδης» με 2-1 το 2ο ΓΕΛ Νεάπολης.

Η ομάδα του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα στο Νομό Σερρών κερδίζοντας στον τελικό με 2-0 το 5ο Λύκειο Σερρών και σήμερα πέτυχε την πρώτη της νίκη στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης. «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των κοριτσιών που έκαναν την υπέρβαση τους κερδίζοντας έναν δύσκολο αντίπαλο και εύχομαι ότι καλύτερο

στον επόμενο αγώνα μας στο Κιλκίς» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μπότσιος συμπληρώνοντας «Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα σε μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Ο αγώνας δεν ήταν εύκολος, αλλά σε κρίσιμα σημεία, τα κορίτσια μας δείξανε χαρακτήρα, πάθος και κυρίως συγκέντρωση και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλες και σ’ αυτές που παίξανε αλλά και σ’ αυτές που βοήθησαν με την υποστήριξή τους από τον πάγκο».

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον τελικό στις Σέρρες

Η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών αγωνίστηκε σήμερα με τις:

Μυρτώ Βόγα

Αποστολία Γαβρανίδου

Παναγιώτα Γάκη

Βασιλική Καφεστίδου

Γεωργία Παπαδοπούλου

Χρυσάνθη Τσάμη

Ιωάννα Χατζίκα

Μάγδα Αλεξιάδη

Ρένια Γκάλιου

Ευαγγελία Γκράτζιου

Εύη Τσιομίδου

Βερόνικα Θεολόγου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα