Οριστικό: Ρήξη χιαστών ο Γκούρτσας

20:21 26/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν για τον Δημήτρη Γκούρτσα αφού μετά τη μαγνητική που έκανε σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι ο 27χρονος επιθετικός έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

Έτσι, ο Πανσερραϊκός χάνει για το υπόλοιπο της χρονιάς τον πρώτο σκόρερ και καλύτερο επιθετικό του, ο οποίος μετρά 10 γκολ σε 22 εμφανίσεις του με την κόκκινη φανέλα. Η ομάδα χάνει και την «ψυχή» των αποδυτηρίων αφού ο Δημήτρης Γκούρτσας είναι συναισθηματικά δεμένος με τον Πανσερραϊκό, είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες (μαζί με τον

Γιώργο Σιάκκα) και από αυτούς που γνωρίζουν καλά την ιστορία του συλλόγου. Ο Σερραίος επιθετικός ήταν απαρηγόρητος όταν του ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής. Το βάρος στη Σερραϊκή επίθεση καλούνται να σηκώσουν οι υπόλοιποι παίκτες και κυρίως οι δύο επιθετικοί Κώστας Δούμτσιος και Ζαν Μαρί Ενομό με τους δύο τελευταίους να έχουν καλή εμφάνιση στο φιλικό παιχνίδι με την Κ20 του ΠΑΟΚ αν κι ο Γάλλος που σκόραρε ένιωσε ένα τράβηγμα, ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας αλλά το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στη διάθεση του Απόστολου Χαραλαμπίδη στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σπάρτη την Μεγάλη Τετάρτη.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα