Αρχίζουν τα έργα στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων

19:05 16/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Τρίτη του Πάσχα θα ξεκινήσουν εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, στο ρεύμα ανόδου προς το κέντρο του Ηρακλείου, από το Τμήμα Οδοποιΐας του Δήμου.

Οι εργασίες αυτές που αφορούν στην πρώτη φάση του έργου αναμένεται να διαρκέσουν περίπου δέκα εργάσιμες ημέρες. Κατά τη διάρκεια των εργασιών  ένα τμήμα θα παραμείνει κλειστό, από τον πρώτο κυκλικό κόμβο, από τον Γιόφυρο προς κέντρο, στη συμβολή της με την οδό Πετράκη, έως τη συμβολή με την οδό Λεβήνου, στη διασταύρωση

για Δειλινά.

Η άνοδος της Λ. 62 Μαρτύρων (προς Χανιόπορτα) για το συγκεκριμένο τμήμα της λεωφόρου, θα παραμείνει κλειστή και θα ληφθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

-Η οδός Κωνσταντινουπόλεως θα παραμείνει κλειστή από τη συμβολή της με την οδό Λευκωσίας μέχρι τη Λ. 62 Μαρτύρων.

-Η οδός Μελετίου Μεταξάκη θα παραμείνει ανοιχτή προς την κάθοδο στη Λ. 62 Μαρτύρων.

-Η οδός Ευάγγελου Αρμενάκη θα παραμείνει κλειστή προς τη Λ. 62 Μαρτύρων.

-Η οδός Παύλου Μελά θα παραμείνει ανοιχτή προς την κάθοδο στη Λ. 62 Μαρτύρων.

-Η οδός Αγ. Θωμά καθώς και η παράπλευρος οδός Γιάννη Σωπασή θα παραμείνουν κλειστές προς τη Λ. 62 Μαρτύρων.

-Η οδός Λεβήνου θα παραμείνει ανοιχτή προς τη Λ. 62 Μαρτύρων.

Τα κινούμενα οχήματα επί της Λ. 62 Μαρτύρων με κατεύθυνση από Γιόφυρο προς Ηράκλειο, φτάνοντας στη συμβολή της με την οδό Νικ. Ρεστιβάκη, θα εκτρέπονται υποχρεωτικά ακολουθώντας την οδική διαδρομή μέσω των οδών Νικ. Ρεστιβάκη –  Καμπέλη – Χριστ. Ξυλούρη – Λίμνης Κουρνά – Στρυμώνος – Λεβήνου – Κονδυλάκη με κατεύθυνση προς το κέντρο Ηράκλειου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα