Αρχίζουν τα έργα στη λεωφ. Κνωσού

22:01 30/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν από το τμήμα οδοποιΐας του δήμου Ηρακλείου, οι εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης στην λεωφόρο Κνωσού, στο τμήμα από τη γέφυρα «Θανάσης Σκορδαλός» έως την οδό Παρασκευοπούλου, οι οποίες θα διαρκέσουν περίπου 20 εργάσιμες ημέρες.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν για την πλήρη αποπεράτωση του έργου θα γίνουν τμηματικά σε τέσσερις φάσεις με όλες τις απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Το πλάτος του υφιστάμενου δρόμου είναι συνολικά 12 μέτρα έως 21 μέτρα σε όλο το μήκος των τμημάτων επέμβασης.

Αρχικά στην πρώτη φάση θα αποκλειστεί

η μια εκ των δύο λωρίδων κυκλοφορίας της μίας κατεύθυνσης, για ολόκληρο το τμήμα του δρόμου που πρόκειται κάθε φορά να επιδιορθωθεί. Η διέλευση των διερχόμενων οχημάτων για το υπό κατασκευή ρεύμα θα γίνεται μέσω της μίας εναπομένουσας λωρίδας ελάχιστου πλάτους 2,75 μέτρων.

Στη δεύτερη φάση θα αποκλειστεί η επόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της ίδιας κατεύθυνσης, για ολόκληρο το τμήμα δρόμου που πρόκειται κάθε φορά να επιδιορθωθεί. Η διέλευση των διερχόμενων οχημάτων για το υπό κατασκευή ρεύμα θα γίνεται μέσω της αποκατεστημένης λωρίδας του υπ’ όψιν ρεύματος.

Στις φάσεις 3 και 4, θα πραγματοποιηθεί η παραπάνω διαδικασία για το  άλλο ρεύμα κυκλοφορίας. Και στις τέσσερις φάσεις θα υπάρχουν κατάλληλα εξοπλισμένοι σημαιοφόροι οι οποίοι, θα προειδοποιούν τα εισερχόμενα οχήματα για τις εργασίες αποκατάστασης και την ενδεχόμενη αλλαγή της πορείας τους.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα