Απόλλων Παραλιμνίου: Στο… σπίτι του κόντρα στον Αιγινιακό

22:40 13/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τελικά στο Δημοτικό γήπεδο Παραλιμνίου θα πραγματοποιηθεί η Κυριακάτικη αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Αιγινιακό (στις 16:30) για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Απόλλων θα δώσει το πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας του (με νίκη θα μπει σε όμιλο με δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ) στο γήπεδο του. Αρχικά η ΕΠΟ όρισε τον αγώνα στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (σύμφωνα με την προκήρυξη σε αυτήν τη φάση το γήπεδο πρέπει να είναι προδιαγραφών Football league), οι άνθρωποι του Απόλλωνα κινήθηκαν

άμεσα, ήρθαν σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών, Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη ο οποίος απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο ενημέρωνε την ομοσπονδία ότι αυτήν την περίοδο το Δημοτικό γήπεδο είναι ακατάλληλο προς χρήση αφού πραγματοποιούνται έργα. Η επιτροπή κυπέλλου συνεδρίασε και πήρε απόφαση το παιχνίδι να γίνει στο Δημοτικό γήπεδο Παραλιμνίου την οποία κοινοποίησε στη διοίκηση του Απόλλωνα.

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Χατζημαργαρίτη για την άμεση αντίδραση του» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Απόλλωνα Δημήτρης Κεραμάρης που υπογράμμισε ότι αν η ομάδα προκριθεί στην επόμενη φάση θα δώσει τα παιχνίδια της στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (κόντρα σε ομάδες Σούπερ Λιγκ και Football league). Ο Δημήτρης Κεραμάρης ζήτησε τη στήριξη των Σερραίων φιλάθλων ενώ τόνισε ότι οι επιτυχίες της ομάδας κάθε χρόνο κρατάνε «ζεστό» και τον χρηματοδότη του συλλόγου Γιάννη Τυχάλα που βλέπει η προσπάθεια του να φέρνει αποτελέσματα. Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Παύλος Δημητρίου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και το πιο πιθανό είναι να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα