Πανσερραϊκός: Φιλική νίκη με 7-0 στο Δραβήσκο

22:00 13/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Επέστρεψε στις… νίκες στα φιλικά παιχνίδια ο Πανσερραϊκός κερδίζοντας σήμερα με σκορ 7-0 στο Δραβήσκο την τοπική Ασπίδα.

Το παιχνίδι δεν προσφερόταν για πολλά συμπεράσματα αφού ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας αλλά ο Σάκης Αναστασιάδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα. Από δύο γκολ για τους «κόκκινους» πέτυχαν οι Γιώργος Παπαβασιλείου και Ρένος Βουδουρίδης κι από ένα οι Άγγελος Κούτλας, Κώστας Βλάχόπουλος και Στέφανος Πέτρου. Μελανό σημείο της φιλικής

αναμέτρησης ο τραυματισμός του 18χρονου αμυντικού Παρασκευά Χατζηκούτρη.

Η ενδεκάδα

Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Κασίμη, δεξί μπακ έπαιξε ο Μπάρδας, αριστερό μπακ ο Νέδος, στόπερ ο Καστριτσέας και ο Κούτλας, αμυντικά χαφ ο Ζιώγας και ο Παπαδόπουλος, αριστερό χαφ ο Αποστολόπουλος, δεξί χαφ ο Πέτρου, επιτελικός μέσος ο Βλαχόπουλος και στην κορυφή της επίθεσης ο Παπαβασιλείου.

Ο Καστριτσέας ένιωσε ενοχλήσεις και στο 20ο έδωσε τη θέση του στον Χατζηκούτρη ο οποίος ήταν άτυχος αφού στα τελευταία λεπτά τραυματίστηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γιαννακίδης, Βουγιουνδρούκας, Βουδουρίδης, Σαμαράς, Σαρέγκος και Μπομπότας.

Ο Σάκης Αναστασιάδης δεν είχε μαζί του τους τραυματίες Μακούση και Μπουτάκογλου, τον άρρωστο Πούφλη και τον Κιουσεκτσίδη.

Επόμενο φιλικό για τους «κόκκινους» είναι την επόμενη Τρίτη στο Κιλκίς κόντρα στον τοπικό Αλέξανδρο ενώ στις 21 Σεπτεμβρίου ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τον Αγροτικό Αστέρα (το παιχνίδι θα γίνει πιθανότατα στο γήπεδο του Νέου Σκοπού).

Έργα στο γήπεδο, μεταγραφές και πληρωμές

Κλειστό θα είναι από σήμερα το Δημοτικό γήπεδο αφού ξεκίνησαν έργα για την αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Την ίδια ώρα η αναζήτηση μεταγραφικών στόχων συνεχίζεται αν και τα χρονικά περιθώρια και οι επιλογές είναι περιορισμένες. Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού έχουν ρίξει το βάρος στην αναζήτηση ενός έμπειρου σέντερ φορ ενώ σήμερα ήταν η πρώτη μέρα πληρωμών προς τους παίκτες.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανσερραϊκός, Φιλική, 7-0, Δραβήσκο,panserraikos, filiki, 7-0, dravisko