Αποχώρησαν εκπρόσωποι του δήμου από σύσκεψη στο 10ο Γυμνάσιο Βόλου

11:53 18/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένταση επικράτησε στη σημερινή συνάντηση φορέων στο 10ο Γυμνάσιο Βόλου που είχαν προσκληθεί να συζητήσουν το θέμα της επικινδυνότητας της οδού Διμηνίου που καθημερινά διασχίζουν οι μαθητές. Τελευταία είχε τραυματιστεί μαθητής μετά την παράσυρση από διερχόμενο αυτοκίνητο, και οι μαθητές είχε προχωρήσει σε κατάληψή του.

Με την έναρξη ακόμη της σύσκεψης υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ της διευθύντριας του σχολείου Κικής Δανιηλίδου και του αντιδημάρχου Δημοτικών Ενοτήτων Χρήστου Στεφόπουλου, που συνοδευόταν από τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αποστόλη Γαλάτη και τον πρόεδρο της Δ.Ε. Αισωνίας Γιάννη Στρούγγη. Οι εκπρόσωποι του δήμου κατηγόρησαν την κ. Κική Δανιηλίδου, ότι παρακινεί τους μαθητές να κάνουν κατάληψη και ζητάει πράγματα που δεν γίνονται, όπως πεζοδρόμιο σε ένα δρόμο που είναι στενός.

Στη σύσκεψη παρέστη και εκπρόσωπος του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου.

Η συνάντηση είναι σε εξέλιξη παρουσία του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωκράτη Σαβελίδη, της προέδρου του ΤΕΕ Νάνσυς Καπούλα, του υποδιοικητή του Τμήματος Τροχαίας Βόλου Αστυνόμου Α’ Παύλου Αντάρα, της προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και εκπροσώπου του Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου. Οι εκπρόσωποι του Δήμου Βόλου αποχώρησαν και ζήτησαν από τους γονείς και τους μαθητές να πάνε στο Δημαρχείο Βόλου, για να λύσει η Δημοτική Αρχή το πρόβλημα που υπάρχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα