Απίστευτο κι όμως…Σερραϊκό. Ήττα με 4-5 για Πανσερραϊκό

23:51 28/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε ένα από τα πιο… τρελά παιχνίδια της φετινής περιόδου στη Β εθνική ο Πανσερραϊκός γνώρισε την ήττα στις Σέρρες από τον Αιγινιακό με το εντυπωσιακό σκορ 4-5!

Οι δύο αντίπαλοι θέλησαν σήμερα να μιμηθούν στον αγώνα τους που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών για την 32η αγωνιστική της Football league τις δύο από τις καλύτερες ομάδες της Bundesliga,

τη Λειψία και την Μπάγερν που είχαν φέρει το ίδιο σκορ (4-5) στο μεταξύ τους παιχνίδι που είχε γίνει πριν λίγες μέρες στις 13 Μαΐου στο τελευταίο εκτός έδρας ματς της καριέρας του Φίλιπ Λαμ και του Τσάμπι Αλόνσο. Βέβαια εκείνο το παιχνίδι είχε γίνει δεκτό με ενθουσιασμό από τους φίλους του ποδοσφαίρου γιατί έγινε στη Μπουντεσλίγκα ενώ το σημερινό με.. μουρμούρα και δημιουργία σεναρίων που συνηθίζονται πλέον σε αυτήν την κατηγορία. Πάντως οι λιγοστοί φίλαθλοι και οι πρόσφυγες που φιλοξενήθηκαν στη θύρα 1 από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός απόλαυσαν εννέα γκολ με διακύμανση στο σκοράρισμα, δύο κόκκινες, πολλές ευκαιρίες και σόου στο ημίχρονο από τον Λεοντόκαρδο που τοποθέτησε μια ομπρέλα θαλάσσης στη σέντρα του γηπέδου επιδεικνύοντας τις κολυμβητικές του αρετές σε… χλοοτάπητα.

Ο Τσιμίκας προσπάθησε αλλά τον σταμάτησε ο Τόλιος

0-3 στο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο αποδείχθηκε εφιαλτικό για τον Πανσερραϊκό που δεν υπήρχε στο γήπεδο, δεν μπορούσε να νικήσει τον Θανάση Τόλιο με ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Γκούρτσας, Πόζογλου και Τσιμίκας. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ότι έκαναν στην επίθεση… έγραφε και το 0-3 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με τους Σερραίους να μένουν και με δέκα παίκτες.

Ελάχιστοι ήταν οι φίλαθλοι στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Πανσερραϊκού

«Λιοντάρια» στο δεύτερο

Οι φωνές του Παναγιώτη Διλμπέρη στα αποδυτήρια, η είσοδος του Γιώργου Κάκκο και η ευστοχία του Δημήτρη Γκούρτσα (πέτυχε χατ τρικ) άλλαξαν την εικόνα του Πανσερραϊκού στο δεύτερο ημίχρονο. Οι «κόκκινοι» έκαναν γρήγορα το 2-3, δεν επηρεάστηκαν αρνητικά από το αυτογκόλ του Τζέσι Φουσού (2-4), ισοφάρισαν σε 4-4 αλλά ένα λάθος έφερε το τελικό εντυπωσιακό και τρελό 4-5!

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Π. Διλμπέρης): Μέλκα, Στέβιτς(70ο Σιάκκας), Καψάλης, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Γαβριηλίδης, Φούσου, Τσιμίκας, Ρούτσης(74ο Γιαξής), Πόζογλου(46ο Κάκκο), Γκούρτσας

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ(Γ. Βλάχος): Τόλιος, Λιόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Τοπαλίδης(72ο λ.τ. Ζγκούρι), Αντωνιάδης, Πατράλης, Φασίδης(91ο Σκραπάρας), Τσολακίδης, Γκατζολάρι, Ραγκέλοφ(85ο Παπαδόπουλος).

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Τζιουβάρας (Κοζάνης), Τσιότσιος (Μακεδονίας)

4ος: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

Τα προσφυγόπουλα στο πλευρό του Πανσερραϊκού

Το φιλμ του αγώνα:

11ο 0-1. Μετά από σέντρα του Φασίδη από τα αριστερά,ο Γιάννης Τσολακίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

23ο Σέντρα του Πόζογλου, ο Γκούρτσας μπαίνει στην φάση, κάνει το σουτ αλλά ο Τόλιος μπλοκάρει.

25ο Ωραία εκτέλεση φάουλ του Τσιμίκα, αποκρούει εντυπωσιακά ο Τόλιος σε κόρνερ.

28ο 0-2. Νέο λάθος από τους παίκτες του Πανσερραϊκού, σέντρα του Πατράλη, τακουνάκι του Γκατζολάρι, ο Μπογκντάν Ρανγκέλοφ σκοράρει με πλασέ μέσα από την περιοχή.

36ο Πέναλτι και κόκκινη. Μετά από σουτ του Γκατζολάρι ο Καψάλης φαίνεται να βρίσκει την μπάλα με το χέρι , ενώ αυτή κατευθυνόταν προς την εστία και ο διαιτητής τον αποβάλλει υποδεικνύοντας και πέναλτι.

36ο 0-3 ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου, είναι εύστοχος από τα 11 μέτρα.

39ο Σουτ του Πόζογλου, ο Τόλιος απομακρύνει την μπάλα.

49ο 1-3. Κάθετη πάσα του Κάκκο για τον Δημήτρη Γκούρτσα που πλασάρει ιδανικά τον Τόλιο και κάνει το 1-3.

51ο 2-3. Ο Γκούρτσας πασάρει προς τον Κάκκο, αυτός θα γυρίσει την μπάλα στην περιοχή και ο Χρήστος Ρούτσης με προβολή μειώνει.

58ο 2-4. Σέντρα του Φασίδη από αριστερά και ο Τζέσι Φουσού στην προσπάθεια του να διώξει στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μέλκα.

63ο Σουτ του Ραγκέλοφ μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Μέλκας.

78ο Πέναλτι και κόκκινη. Ο Κάκκος μπαίνει στην περιοχή, τριπλάρει και τον Τόλιο, πλασάρει αλλά ο Παππουτσογιαννόπουλος αποκρούει με το χέρι πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα και αποβάλλεται και αυτός.

79ο 3-4. Ο Γκούρτσας εκτέλεσε εύστοχα από τα 11 μέτρα και μείωσε στο… ένα γκολ.

91ο Γυριστό σουτ από τον Τσιμίκα μέσα από την περιοχή, ο Τόλιος πετάγεται στο δεξί παράθυρο και πετάει τη μπάλα σε κόρνερ.

94ο 4-4 ! Κόρνερ του Κάκκο, προβολή του Γκούρτσα στο πρώτο δοκάρι και η μπάλα στα δίχτυα.

95΄ 4-5! Ο Γιαξής γυρίζει τη μπάλα προς τον Μέλκα, ο Ζγκούρι κυνηγά την φάση, αποφεύγει τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού και πλασάρει στην κενή εστία.

Παναγιώτης Διλμπέρης: «Κάναμε πέντε γκολ δώρα»

Απογοητευμένος από την ήττα και κυρίως την εικόνα των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Παναγιώτης Διλμπέρης που σημείωσε πως σήμερα οι παίκτες του αδίκησαν τους εαυτούς τους, ενώ τόνισε πως στον Πανσερραϊκό δεν αξίζει η 8η θέση. Αναλυτικά:

«Σήμερα χάσαμε από πέντε γκολ δώρα στον αντίπαλο. Ήμασταν νωθροί, χωρίς πάθος, βρεθήκαμε ξαφνικά να χάνουμε με 0-3 παίζοντας με 10 παίκτες και το 5ο γκολ είναι ανεξήγητο πως ήρθε. Αν κάποιος θέλει να πετύχει πράγματα θα πρέπει να έχει και ανάλογη νοοτροπία. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ντροπιαστική εικόνα, αλλά στο δεύτερο παρουσιάσαμε διαφορετικό χαρακτήρα. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες πως δεν είσαστε σήμερα εσείς που με κάνατε περήφανο όλη την χρονιά. Πίστευα όμως ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Αδικούν τους εαυτούς με εμφανίσεις σαν την σημερινή. Είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο λειτουργίας. Δεν είχαν κίνητρο. Πρέπει να βρούνε κίνητρο να αγωνίζονται όλη την χρονιά. Υπήρξαν πολλά προβλήματα καθ’ όλη τη σεζόν που δεν τα μάθατε ποτέ. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν αξίζει στον Πανσερραϊκό η 8η θέση και δεν λαϊκίζω. Αυτή η πόλη, αυτή η ομάδα είναι σαφώς για πιο ψηλά».

Το… σόου από τον Λεοντόκαρδο στο ημίχρονο του αγώνα

Γιάννης Βλάχος: «Τρελή χρονιά, τρελό ματς»

«Τρελό» χαρακτήρισε το παιχνίδι ο προπονητής του Αιγινιακού Γιάννης Βλάχος που τόνισε ότι για πρώτη φορά στη ζωή του είδε τέτοιο παιχνίδι. Ο προπονητής του Αιγινιακού είπε:

«Ήταν μία τρελή χρονιά και ιδιαίτερη και κλείνει με έναν τρελό τρόπο. Στο ημίχρονο μετά το 0-3 είπα στους παίκτες μου πως το ματς γυρίζει αν το γυρίσουμε εμείς. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε επιθετικότητα, τακτική, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, αλλά νομίζαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε και μόνοι μας βάλαμε τον Πανσερραϊκό στο ματς και πάλι. Δεν μιλάω για διαιτησία, αλλά απλά θέλω να πω ότι στην φάση του 2-3 ο Γκούρτσας ήταν εκτός παιχνίδιου, μπήκε χωρίς την άδεια του διαιτητή και είναι ουσιαστικά ο δημιουργός του γκολ. Εύχομαι στον διαιτητή να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το ποδόσφαιρο. Με το 5ο γκολ που πετύχαμε είμαστε καλά, αλλά θα σταθώ στην κακή νοοτροπία».

Ευχαριστούμε για τη φωτογραφία της 11αδας το serressport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα