Ίβιτς: Η κούραση δεν είναι δικαιολογία

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ και δυσκόλεψε την κατάσταση στα πλέι οφ. Ο Βλάνταν Ίβιτς εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την αναμέτρηση και σχολίασε ότι η ομάδα του δεν άξιζε κάτι παραπάνω σήμερα. "Πιστεύω ότι είχαμε αρκετά προβλήματα ιδιαίτερα στο ξεκίνημα. Δεν πήραμε πρωτοβουλίες. Δεν κάναμε αυτό που ζητάμε και που ξέρουμε να κάνουμε. Βέβαια όταν δεν έχεις την μπάλα στα πόδια σου τα πρώτα 2-3 λεπτά και δεν κάνεις ιδιαίτερη προσπάθεια

για να βγεις μπροστά, όπως κάναμε σήμερα, έρχεται και το άγχος και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Μετά είχαμε 1-2 φάσεις, δεν έγιναν πολλές γενικά και το παιχνίδι τελείωσε όπως τελείωσε, δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι δίκαιο. Βλέπουμε ότι σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες τραυματίζονται, υπάρχουν πολλά προβλήματα σε όλες τις ομάδες, έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι και θέλουμε να τελειώσουμε με νίκη" είπε αρχικά ο τεχνικός του Δικεφάλου.

Για τον παράγοντα κούραση: "Δεν μπορώ να πω ότι είναι δικαιολογία, όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες. Μπορεί να έχουμε μεγαλύτερο ρόστερ εμείς, αλλά παίξαμε και περισσότερα παιχνίδια. Η κούραση είναι κάτι που όλοι το έχουν. Είχαμε πολύ έντονο πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Χρησιμοποιήσαμε πολλούς παίκτες, όλοι γνωρίζουμε που βρισκόμαστε κι ότι στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι".

Για την αποβολή του Μαλεζά: "Είχε μία κίτρινη κι έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιζε, γιατί έφτασε τις τέσσερις. Βέβαια δεν υπήρχε λόγος, αλλά και με τη μία θα ήταν τέταρτη και δεν θα μπορούσε να παίξει".

Για τα πολλά προβλήματα στην άμυνα ενόψει του τελευταίου ματς της σεζόν: "Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλές απουσίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να προετοιμαστούμε με τους παίκτες που έχουμε για να πάρουμε τη νίκη".

Για τη νέα σεζόν και το γεγονός ότι θα αυξηθούν τα ματς στα πλέι οφ: "Υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια στα πλέι οφ. Και οι άλλες ομάδες που θα είναι στα πλέι οφ θα είναι κουρασμένες και θα έχουν παίξει πολλά παιχνίδια. Μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρον, γιατί θα παίζει και ο πρώτος. Θα μπορέσει να βελτιωθεί αυτή η εικόνα. Φέτος υπάρχουν έξι παιχνίδια στα πλέι οφ και του χρόνου θα υπάρχουν δέκα. Για αυτό τονίζω ότι βλέπουμε υπάρχου προβλήματα σε όλες ομάδες, τραυματισμοί. Χθες χάσαμε στην προπόνηση τον τερματοφύλακας μας. Είναι κάτι που δεν θέλουμε να συμβεί σε κανέναν".

Για τον Κάμπος: "Ο Κάμπος έχει πρόβλημα στον δικέφαλο. Είναι ο μοναδικός που είχε τρεις φορές το ίδιο πρόβλημα. Υπήρχαν μέσα στη χρονιά και παίκτες που είχαν κάποια άλλα προβλήματα, αλλά τρίτη φορά έβγαλε μυικό θέμα ο ίδιος παίκτης".

Για τις διαμαρτυρίες των παικτών του στο τέλος: "Δεν είναι κάτι που θέλω να γίνεται, είναι κάτι που δεν είναι ωραίο. Πρέπει να συζητήσουμε και να το λύσουμε. Τελείωσε το παιχνίδι, δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι και στο τέλος χρειάζεται ψυχραιμία και να μην δημιουργούνται αυτά που έγιναν σήμερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα