Νοσοκομείο Ζακύνθου: Με τη δικαιοσύνη «απαντά» ο Π.Καψαμπέλης στη Δ.Τσαρίδου

14:32 21/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην «αντεπίθεση» μετά την «σκληρή» ανακοίνωση εναντίον του, από τη διοικήτρια του νοσοκομείου Ζακύνθου, Δέσποινα Τσαρίδου, περνά με δική του ανακοίνωση-απάντηση, ο συντονιστής διευθυντής της χειρουργικής κλινικής του νοσηλευτικού ιδρύματος στο νησί, Παύλος Καψαμπέλης, ο οποίος, μάλιστα, επισημαίνει, πως, «τον λόγο από εδώ και στο εξής, θα έχει η δικαιοσύνη».

Συγκεκριμένα, ο κ.Καψαμπέλης, αναφέρει ότι:
«Τα όσα αναγράφονται, στο από 20-04-2017, δελτίο τύπου, της διοίκησης του Γ.Ν. Ζακύνθου και αναφέρονται στο πρόσωπό μου, ως συντονιστή δ/ντη της χειρουργικής κλινικής, είναι παντελώς

ψευδή και βαρύτατα συκοφαντικά για εμέ προσωπικά, αλλά και για το ίδιο το νοσοκομείο Ζακύνθου.
Έχουμε αφιερώσει, εγώ και οι συνάδελφοί μου μεγάλο κομμάτι της ζωής μας για τη σωστή λειτουργία του νοσοκομείου, που υπηρετούμε με αυταπάρνηση και για αυτό τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές. Ως εκ τούτου θα επιληφθεί άμεσα η ελληνική δικαιοσύνη. Η υγεία του ασθενούς και η ελεύθερη βούλησή του αποτελεί για εμάς ιερό καθήκον».

Να υπενθυμίσουμε ότι η κ.Τσαρίδου, μιλά, μεταξύ άλλων,
«για μια σοβαρή κλιμάκωση στην απαξίωση και δυσφήμιση του νοσοκομείου και του δημοσίου συστήματος υγείας στο νησί», επικαλούμενη «ένα ακόμα ολισθηρό και επικίνδυνο βήμα, με αφορμή την νοσηλεία στην χειρουργική κλινική, ασθενούς με ανάγκη επείγουσας χειρουργικής επέμβασης, την Τετάρτη 19 Απριλίου, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε με ευθύνη του συντονιστή διευθυντή της χειρουργικής κλινικής του γενικού νοσοκομείο Ζακύνθου».

Keywords
Τυχαία Θέματα