Απάντηση Π. Κουκουλοπουλου στην Π. Πέρκα για απολιγνιτοποίηση

09:59 3/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

«Όταν κάποιος σε ένα σοβαρό και πολύ συγκεκριμένο ζήτημα δεν μπορεί να δώσει μια απλή και καθαρή απάντηση, είναι σύνηθες να καταφεύγει σε παράθεση σωρείας άσχετων στοιχείων και να ανατρέχει για τεκμηρίωση στην εποχή του…Κολοκοτρώνη» αναφέρει σε απάντηση του ο τέως υπουργός, βουλευτής και δήμαρχος Κοζάνης, Πάρις Κουκουλόπουλος υπογραμμιζοντας, πώς «αυτή τη μέθοδο επέλεξε η κα Πέρκα, βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ

για να (μην) απαντήσει στην πρόσφατη παρέμβαση μου για το σιδηρόδρομο».

Επισημαίνει ακόμα ότι «η βουλευτής σε αυτή την απλή αλήθεια επιλέγει έναν εκτενή απολογισμό του έργου της ως γ.γ. του αρμόδιου υπουργείου, που δεν απαντά στην απλή και εντελώς συγκεκριμένη αναφορά μου».

Σημειώνει ακόμα μεταξύ άλλων ότι: «Ξέρω πολύ καλά γιατί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε αυτό το κείμενο των 1216 λέξεων, σίγουρα όχι για να απαντήσει σε μένα, αφού περί άλλων τυρβάζει. Η περιοχή δέχεται μια άνευ προηγούμενου επίθεση από την κυβέρνηση με τη βίαιη απολιγνιτοποίηση και την ορατή απειλή ερημοποίησης της. Ολοένα και περισσότεροι πολίτες συνειδητοποιούν αυτή την πραγματικότητα, αλλά ούτε ένας δεν στρέφεται προς το ΣΥΡΙΖΑ και αυτό όχι γιατί είναι σχετικά πρόσφατες οι εκλογές του 2019. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί «.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα