Απάντηση Δήμου Πλατανιά στην παράταξη Ανθούση για τα σχολεία

15:25 2/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Τις ενέργειες, που έχει κάνει από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα για την αντιμετώπιση των διαφόρων θεμάτων, που αφορούν την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων παρουσιάζει με σημερινή του ανακοίνωση ο Δήμος Πλατανιά.
Προέβη στην απολύμανση όλων των κτιρίων, των σχολικών μας μονάδων και έχει συνεργασία σε ισχύ, με εταιρεία απολύμανσης, όταν χρειαστεί να επαναληφθεί.
Προχώρησε στη προμήθεια, από τους πρώτους Δήμους στη

χώρα με ίδιους πόρους, 150 tablets και εξασφάλισε μέσω χορηγιών άλλα 150 (συνολικά 300 tablets), τα οποία δόθηκαν στις σχολικές μονάδες για τους μαθητές/τριες που είχαν ανάγκη.
Δόθηκαν έκτακτες επιχορηγήσεις, που ζητήθηκαν από τις σχολικές μας μονάδες.
Έκανε σειρά παρεμβάσεων, που έχουν να κάνουν με τη συντήρηση και επισκευή των κτιρίων, στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κολυμβαρίου, στο Γυμνάσιο του Πλατανιά, στο Γυμνάσιο Βουκολιών, στο Νηπιαγωγείο Σπηλιάς, στο Δημοτικό Σχολείο Κολυμβαρίου, στο Νηπιαγωγείο Ταυρωνίτη, καθώς και υποστήριξε με γρήγορο και αποτελεσματικό την επαναλειτουργία του Νηπιαγωγείου Βατολάκκου, καθώς και τη λειτουργία ολοήμερου σχολείου.
Έγιναν με πρωτοβουλία του Δήμου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, δωρεάν τεστ για COVID 19 στους δασκάλους και καθηγητές εν όψει της επαναλειτουργίας των σχολείων μας, καθώς δόθηκε και η δυνατότητα για test και σε μαθητές άνω των 16 ετών.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απάντηση Δήμου Πλατανιά, Ανθούση,apantisi dimou platania, anthousi