Απ. Παραλιμνίου: Τίτλος δια… ποδός Σάκη Μουτεσίδη

20:04 17/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με δύο εκπληκτικές εκτελέσεις φάουλ του Σάκη Μουτεσίδη ο Απόλλων Παραλιμνίου πέτυχε μια τεράστια νίκη με απίστευτη ανατροπή που τον καθιστά αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο στον 1ο όμιλο της Γ εθνικής.

Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου νίκησε με σκορ 2-1 το Νέστο Χρυσούπολης και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πέντε βαθμούς πάνω από την 2η Ελπίδα Σκουτάρεως και έξι βαθμούς πάνω από τις Καβαλιώτικες ομάδες, Α.Ο.Κ. και Αετό Ορφανού.

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Σάκης Μουτεσίδης που έφτασε τα 15 γκολ
στη Γ εθνική, με τα 7 να είναι από εκτελέσεις φάουλ!

Ο μίστερ φάουλ του Σερραϊκού ποδοσφαίρου

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Σάκης Μουτεσίδης που ως πρωταθλητής το 2015 με τη φανέλα του Πανσερραϊκού έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει. Όπως και με τους «κόκκινους» που όταν η μπάλα «έκαιγε» αναλάμβανε δράση (είχε πετύχει το νικητήριο γκολ στο Κιλκίς με τον Εθνικό Αγιονερίου) έτσι και με τους «κίτρινους» όταν η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο (έχανε με 0-1) με δύο εκτελέσεις φάουλ στο 79ο και στο 88ο έδωσε τη νίκη-τίτλο (;) στην ομάδα του. Μάλιστα ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε τα 15 γκολ στη Γ εθνική, με τα 7 να είναι από εκτελέσεις φάουλ!

Οι αρχηγοί Βασίλης Τάκας και Άγγελος Παυλακάκης με τους διαιτητές Τσοπουλίδη, Χατζημωυσιάδη, και Γκοντόλια από τη Ξάνθη.

Ώρα για το πριμ

Η νίκη κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολης αναμένεται να… γεμίσει τις τσέπες των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα αφού η διοίκηση της ομάδας στην κοπή της βασιλόπιτας είχε υποσχεθεί πριμ 5000 ευρώ αν η ομάδα κέρδιζε Δόξα Προσκυνητών, Αετό Ορφανού και Νέστο Χρυσούπολης.

Το 2-0 από τον Σάκη Μουτεσίδη με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ

Αγχωτική νίκη

Ο Νέστος αποδείχθηκε δύσκολος αντίπαλος αν και ο Απόλλων θα μπορούσε να προηγηθεί στο 12ο όταν μετά από σουτ του Δημήτρη Γαϊδαρτζή, ο Άγγελος Παυλακάκης έσωσε την ομάδα του απομακρύνοντας τη μπάλα πάνω από τη γραμμή της εστίας. Στο 19ο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με σουτ του Γιώργου Γκουτσίδη (0-1). Ο Απόλλων βγήκε στην επίθεση αλλά ο Νέστος έκλεισε τους διαδρόμους προς το τέρμα του Θανάση Αθανασίου και προσπαθούσε να «ροκανίσει» το χρόνο. Έτσι ο Σάκης Μουτεσίδης πήρε το παιχνίδι πάνω του και με δύο εκτελέσεις φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή στο 79ο και στο 88ο έκανε η ομάδα του τη μεγάλη ανατροπή.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Κεραμάρης αν και έμπειρος… ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης) Βοηθοί: Χατζημωυσιάδης-Γκοντόλιας (Ξάνθης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Λιάρας, Τάκας, Λαβιδάς, Μερεσιώτης, Δέντσας,Τριανταφύλλου, Μουτεσίδης, Γαϊδαρτζής(90+4΄ Κουλτσιάκης), Ναλμπάντης(65΄ Φιλέντας), Τάντιτς(90΄ Μεταλλίδης).

Η ενδεκάδα του Νέστου Χρυσούπολης

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αθανασίου, Παυλακάκης, Μπαντάνης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Λαδάκης, Φεράρι(80΄ Βέρα), Παπαδόπουλος(68΄ Τσάκωνας), Κοβάτσης(77΄ Φατιόν), Γκουτσίδης, Αρετάς(28΄ λ.τ Μαϊδανός).

Τα πανηγύρια των παικτών του Απόλλωνα Παραλιμνίου

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής είναι:

ΑΕ Διδυμοτείχου – Ελπίς Σκουτάρεως 2-2

Αετός Ορφανού – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 3-1

Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης 2-1

Άρης Αβάτου – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 4-0

Δόξα Προσκυνητών – Καβάλα 1-2

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Ορφέας Ξάνθης 0-0

Keywords
Τυχαία Θέματα