Απ. Παραλιμνίου: Έ(Χ)ασε έδαφος για την τρίτη θέση

19:12 30/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Απόλλωνα Παραλιμνίου στη Ξάνθη κόντρα στον τοπικό Ορφέα στην αυλαία της 24ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ εθνικής.

Οι περσινοί πρωταθλητές έμειναν για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη και ο στόχος της κατάκτησης της 3ης θέσης δυσκολεύει, αν και έχουν να δώσουν δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με Ασπίδα Ξάνθης (εντός) και ΠΑΟΚ Κοσμίου (εκτός έδρας).

Ο

Απόλλων είχε δοκάρι στο 23ο με τον Βασίλη Καριοφύλλη ενώ νωρίτερα ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Δαμιανού Τριανταφύλλου αλλά ο διαιτητής Αντώνης Σιαμανής της ΕΠΣ Δράμας υπέδειξε φάουλ έξω από την περιοχή του Ορφέα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32ο μετά από εκτέλεση φάουλ του Σουκρήογλου ο Κρίτων Νικολαΐδης με κεφαλιά προς τα πίσω έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-0). Οι Σερραίοι ισοφάρισαν στο 41ο όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λιάρα, ο Γιάννης Κουτζαβασίλης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Απόλλων έχασε ευκαιρία να κάνει το 1-2 με κεφαλιά του Καριοφύλλη. Ο ίδιος παίκτης απείλησε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ενώ στο 62ο σουτ του Ζυγκερίδη η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 76ο ο Ορφέας ισοφάρισε τα δοκάρια με τη μακρινή εκτέλεση φάουλ του Τορομανίδη. Στο 80ο το σουτ του Λιάρα η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ορφέα ενώ στο 85ο ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ του μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα δεν βρήκε το στόχο. Ο Λιάρας έκανε νέο σουτ στο 87ο αλλά ο Ρούφος απέκρουσε με διπλή προσπάθεια διατηρώντας την ισοπαλία για την ομάδα του.

OΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής) : Ρούφος, Χασάνογλου(46′ Καλλίδης), Χακή Τζαμπάζ, Καρκατζάνης, Κατρανίτσας, Σουκρήογλου, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Χαλίλ Τανζού(90+ Βουλγαρίδης), Πασχαλάκης(88′ Αραμπατζής), Καραγκιόζης Γ.(65′ Μπουνταγκίδης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Δημητρίου) : Γουναρίδης, Τριανταφύλλου Δ., Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Λιάρας, Νικολαίδης, Ζυγκερίδης(78′ Καρυοφύλλης Γ.), Καρυοφύλλης Β., Τσαούσης(62′ Ντιαλό, 89′ λ.τρ. Γκόλιας)

Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες τον Γιάννη Τσιλιγκιρίδη

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα