Α.Ο.Σ: Παραμένουν «πράσινοι» Μπουτάκογλου και τέσσερις παίκτες

21:17 2/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την παραμονή του Γιάννη Μπουτάκογλου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου ανακοίνωσε η διοίκηση του Α.Ο.Σ.

Οι «πράσινοι» είναι από τις πρώτες ομάδες στις Σέρρες που ξεκίνησαν τις ανακοινώσεις αφού εκτός από την παραμονή του έμπειρου τεχνικού που θα βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο του ΑΟΣ ήρθαν σε συμφωνία με τέσσερις παίκτες που θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα με το «τριφύλλι» και είναι οι: Μιχάλης Καρακώστας, Λευτέρης Μποζουτσίδης, Χρήστος Λαδιάς και Παναγιώτης Γιαβρόπουλος.

Αναλυτικά

οι ανακοινώσεις του ΑΟΣ είναι:

«Ο Α.Ο.Σ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Μπουτάκογλου. Ο Coach «Μπουτ» θα καθοδηγήσει τους «πράσινους» για δεύτερη συνεχή χρονιά στις διοργανώσεις της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. Η διοίκηση της ομάδας είναι απόλυτα ικανοποιημένη από το έργο που επιτελεί στον Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. ο Γιάννης Μπουτάκογλου, ο οποίος διακρίνεται για την εργατικότητα και την εντιμότητά του». Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δήλωσε τα εξής: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως προπονητής στον Α.Ο.Σ. Ανάμεσα σε εμένα και τους ανθρώπους της διοίκησης έχει «χτισθεί» μια σχέση εμπιστοσύνης και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την εύρυθμη λειτουργίας της ομάδας. Θα εξακολουθήσω να δουλεύω με το ίδιο πάθος, αφού για εμένα ο Α.Ο.Σ. είναι η μπασκετική μου οικογένεια».

Πιστοί στο «τριφύλλι» Καρακώστας, Μποζουτσίδης, Λαδιάς και Γιαβρόπουλος

«Ο Α.Ο.Σ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 με τους καλαθοσφαιριστές: Μιχάλη Καρακώστα, Λευτέρη Μποζουτσίδη, Χρήστο Λαδιά και Παναγιώτη Γιαβρόπουλο.

Ο Μιχάλης «Mike» Καρακώστας (γκαρντ) είναι «παλιοσειρά» στο «τριφύλλι» (4+1 σεζόν), ο Λευτέρης «Mπόζο» Μποζουτσίδης (σούτιγκ γκαρντ – σμολ φόργουορντ) εντάχθηκε πέρυσι για πρώτη φορά στη καριέρα του στις τάξεις του Α.Ο.Σ., ο Χρήστος «The Oilman» Λαδιάς (πόιντ γκαρντ) θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «πράσινους» για πέμπτη (!) συνεχόμενη σεζόν, ενώ ο Παναγιώτης «Γιάβρο» Γιαβρόπουλος (πάουερ φόργουορντ – σέντερ) ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2017 και θα συνεχίσει να τρομάζει τους αντιπάλους του μέσα στη ρακέτα φορώντας τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα