Αντιδράσεις για το κλείσιμο της Ακτής Κουντουριώτη στην Κω

11:40 7/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Να αγνοήσουν το παράνομο κλείσιμο της Ακτής Κουντουριώτη, που προωθεί ετσιθελικά η δημοτική αρχή της Κω, καλεί τους πολίτες του νησιού η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας «Όραμα».
Διαμηνύει δε ότι αν ο δήμαρχος επιμείνει στην απόφασή του και προχωρήσει στο κλείσιμο, θα είναι υπόλογος για παρακώλυση συγκοινωνίας, παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας.
«Δεν υπάρχει καμία απόφαση που να υποχρεώνει τους Κώους πολίτες να προσαρμοστούν στις καθεστωτικές πρακτικές του κου Κυρίτση»

αναφέρει η παράταξη «ΟΡΑΜΑ» προσθέτοντας ότι ούτε η Ελληνική Αστυνομία, πόσο μάλλον η Δημοτική Αστυνομία, δεν μπορούν να επιβάλουν σε κανέναν δημότη, κάτοικο ή επισκέπτη του νησιού να μην διέλθει της Ακτής Κουντουριώτη.
Εν τω μεταξύ σε αναμονή του εγγράφου του δήμου Κω, που θα ενημερώνει για την απόφαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας των ΙΧ στην Ακτή Κουντουριώτη, κατά τις ώρες 6 -12 μ.μ και θα περιλαμβάνει τη μελέτη περί εκτροπής και τη σήμανση οδών, είναι η Αστυνομική Διεύθυνση Κω.
«Αν δεν κατατεθούν αυτά τα έγγραφα δεν θα ξεκινήσει η εφαρμογή του μέτρου» δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Κοκορόσκος.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντιδράσεις, Ακτής Κουντουριώτη,antidraseis, aktis kountourioti