Άννα Καραμανλή: Ο κ. Τσίπρας δεν πείθει ούτε τον εαυτό του

19:25 5/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η συμφωνία ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί για τον τόπο. Περιμέναμε πολύ καιρό την περίφημη αυτή διαπραγμάτευση, η οποία κατέληξε σε μία πάρα πολλή κακή συμφωνία, και όσο και αν προσπαθεί κατά την προσφιλή τακτική του ο κ. Τσίπρας να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο, πλέον δεν μπορεί να πείσει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό”. Το παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Β’ Αθηνών και τομεάρχης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Άννα Καραμανλή

σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πριν από λίγο από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Καρδίτσας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ο κ. Τσίπρας είπε στη συνεδρίαση της Κ.Ο. “έκλεισε ένας κύκλος”. Το ίδιο ψέμα είπε ο κ. Τσίπρας, στις 22 Μαϊου το 2016, ανέφερε η κ. Καραμανλή, ενώ η βουλευτής στάθηκε στις περικοπές συντάξεων και στη μείωση του αφορολόγητου. Είναι ένα 4ο μνημόνιο, τόνισε η κ. Καραμανλή, που όπως και το 3ο ήταν αχρείαστο, το οποίο έρχεται μετά τη λήξη του προγράμματος, και ενώ ο κ. Τσίπρας είχε εγγυηθεί στην Εφημερίδα των Συντακτών των Ιανουάριο ότι δε θα ληφθεί ούτε ένα ευρώ μέτρα πέρα από τη λήξη του προγράμματος, ο κ. Τσακαλώτος είχε πει ότι αν μειωθεί το αφορολόγητο κάτω από 9.000 ευρώ θα παραιτηθεί -δεν είδαμε κάποια παραίτηση, και ο κ. Παπαδημητρίου είχε δηλώσει ότι δεν είναι στη σκέψη μας καν ούτε ενα ευρώ μέτρα επιπλέον. Διαψεύστηκαν όλοι και όλα, τόνισε η κ. Καραμανλή. Μετά τις αυταπάτες, τα ψέματα καλά κρατούν και δυστυχώς την πληρώνει ο ελληνικός λαός και κυρίως η μεσαία τάξη. “Πράγματι η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για τους φτωχούς, θέλει να τους κάνει ακόμα φτωχότερους, αυτή είναι η αλήθεια”, σχολίασε καταλήγοντας η κ. Καραμανλή.

Να σημειωθεί ότι κ. Καραμανλή επισκέφτηκε το νέο Κλειστό Γυμναστήριο και ενημερώθηκε από τους αρμόδιους που επιβλέπουν την ολοκλήρωση του έργου, ξεναγήθηκε στο δημοτικό στάδιο Καρδίτσας, στο κολυμβητήριο, στο γυμναστήριο Πάλης και στο Κλειστό Γυμναστήριο. Νωρίτερα επισκέφτηκε και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μουζακίου, ενώ μετά τη συνέντευξη τύπου κατευθύνθηκε προς τους Σοφάδες. Οι αθλητικές υποδομές στο νομό Καρδίτσας δεν είναι σε κακή κατάσταση, υπάρχουν υποδομές, αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο τόνισε η κ. Καραμανλή ενώ σημείωσε ότι η περιοχή αγαπάει τον αθλητισμό, έχει αναδείξει σπουδαίους αθλητές, ενώ διαθέτει πολλές ακαδημίες. Σημείωσε δε ότι στόχος της Ν.Δ. είναι η αύξηση των ωρών της φυσικής αγωγής που μειώθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, πόσο μάλλον όταν η Ελλάδα έχει τθλιβερή πρωτιά στην Ευρώπη στην παιδική παχυσαρκία. Να σημειωθεί ότι αρχικά η βουλευτής δήλωσε συγκινημένη που βρέθηκε στην Καρδίτσα μιας και έλκει από το νομό την καταγωγή της, από την πλευρά της μητέρας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα