Ανέβαλε τις εκδηλώσεις της η ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας

19:57 17/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων στο Νομό Λάρισας ανακοίνωσε η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ν. Λάρισας με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του πρώην υπουργού και βουλευτή Βοιωτίας της Ν.Δ. Ευάγγελου Μπασιάκου.

Αναλυτικά η ανακόινωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας αναφέρει:

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ν. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και οδύνη για τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατο του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Βοιωτίας της Ν.Δ. Ευάγγελου Μπασιάκου.

Ο

Ευάγγελος Μπασιάκος υπήρξε ένας έντιμος πολιτικός και διακρίθηκε για το ήθος και την εργατικότητά του. Ως υπουργός υπηρέτησε με ιδιαίτερο ζήλο τα συμφέροντα του λαού και της Πατρίδας μας. Στην οικογένειά του και τους οικείους του, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας.

Λόγω του ξαφνικού αυτού γεγονότος, ενημερώνουμε τα μέλη του Κόμματός μας ότι αναβάλλονται σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα, όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του τριημέρου, ήτοι της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας το Σάββατο 18/2/2017 με ομιλητή τον Βασίλη Κικίλια και την Κυριακή 19/2/2017 της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου με ομιλητή τον Γεώργιο Κύρτσο.

Οι προσκλήσεις που έχουν ήδη προπωληθεί, θα ισχύσουν για τις νέες ημερομηνίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα