Ανδρ. Λοβέρδος: «Σε κακοτράχαλο δρόμο η μεταμνημονιακή Ελλάδα»

02:04 8/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με βαρείς χαρακτηρισμούς όπως «είναι ένας από τους χειρότερους πρωθυπουργούς που πέρασαν από την ελεύθερη Ελλάδα» και «στέφθηκε πρωταθλητής του ψεύδους» εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής κ. Ανδρέας Λοβέρδος από τη Λάρισα το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ,

επικεφαλής κλιμακίου του ΚΙΝ.ΑΛ με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Λάρισας συνοδευόμενος από τον βουλευτή του κόμματος στη Λάρισα κ. Κώστα Μπαργιώτα όπου συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις με εκπροσώπους της αγοράς στην περιοχή . Μετέφερε την στήριξή του υποστηρίζοντας πως «αν και περνάνε τα χρόνια, τα προβλήματα όχι μόνο δεν λύνονται αλλά επιδεινώνονται».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό ότι «δίνει την μάχη της ταμπέλας» και πως «καλλιεργεί το μίσος, τον διχασμό, τα ψέματα και την δημαγωγία».

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως αν και προσπάθησε να δημιουργήσει αριστερό προφίλ έχασε την εμπιστοσύνη του κόσμου και υποστήριξε πως ο μοναδικός εκφραστής της Κεντροαριστεράς είναι το ΚΙΝ.ΑΛ.

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών σημείωσε πως θα είναι « η σύγκρουση του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ απέφυγε να απαντήσει για ενδεχόμενη συνεργασία με τη ΝΔ.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα