Ανάβουν πράσινο φως για το πέταλο

01:07 2/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον τελικό έλεγχο για την αδειοδότηση του Δημοτικού γηπέδου Σερρών και του νοτίου πετάλου θα κάνει το πρωί της Παρασκευής η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας της αποκεντρωμένης διοίκησης.

Μετά την οριστική παραλαβή του νοτίου πετάλου από το Δήμο Σερρών κι ενώ είχαν ολοκληρωθεί εδώ και πολύ καιρό τα έργα στεγανοποίησης του, η επιτροπή είχε ελέγξει όλες τις εγκαταστάσεις στο Δημοτικό γήπεδο για να προχωρήσει σε αδειοδότηση του (δεν μπορούσε αυτό να γίνει μόνο για το πέταλο).

Βέβαια οι αυστηρές νέες προδιαγραφές για να «ανάψει» η επιτροπή το πράσινο φως

επέβαλε τη Δημοτική αρχή να κάνει έργα με σημαντικότερο αυτό της ανύψωσης του φράχτη γύρω από τον αγωνιστικό χώρο κάτι που προκάλεσε, και δικαιολογημένα, πολλά αρνητικά σχόλια και αντίδραση των φιλάθλων βλέποντας ότι ενώ σε άλλα γήπεδα έριχναν τα κάγκελα, στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, από τα πιο φιλόξενα στην Ελλάδα, ανυψώθηκαν παρουσιάζοντας μια αντιαισθητική εικόνα.

Η επιτροπή απαίτησε και ζήτησε κι άλλα έργα τα οποία ολοκληρώθηκαν και το πρωί της Παρασκευής αναμένεται δοθεί η άδεια για τη χρησιμοποίηση του πετάλου που όλα δείχνουν θα δοθεί στους φιλάθλους στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Μάλιστα υδραυλικός έκανε σήμερα εργασίες στις τουαλέτες στην είσοδο του πετάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα