Αναβάθμιση για το ΜΑΙΧ Caudio) Με τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή τα Μεταπτυχιακά του Διπλώματα αναγνωρίζονται ως ισότιμα με αυτά των ελληνικών ΑΕΙ

12:59 3/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τροπολογία που ψηφίστηκε προχθές το βράδυ στη Βουλή, τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα που χορηγεί το Διεθνές Κέντρο Ανωτάτων Μεσογειακών Γεωπονικών Σπουδών, στο οποίο εντάσσεται το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΪΧ), αναγνωρίζονται ισότιμα με τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα των ελληνικών δημοσίων ΑΕΙ.
H

τροπολογία, που αποτελεί αναβάθμιση για το ΜΑΪΧ, κατατέθηκε από τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου στο νομοσχέδιο “Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιόνιο Πανεπιστήμιο και άλλες διατάξεις”.
Tήν ικανοποιησή του για την εξέλιξη αυτή μοιράστηκε με τους ακροατές στην ΕΡΤ Χανίων ο πρόεδρος του ΜΑΙΧ.
Εντωμεταξύ για Το Εργαστήριο Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης, σε συνεργασία με το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ),που διοργανώνουν στα Χανιά το θερινό σχολείο της πολυκριτήριας ανάλυσης αποφάσεων (EURO PhD Summer School on MCDA/M) μίλησε στην ΕΡΤ Χανίων ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Ζοπουνίδης . Το θερινό σχολείο φιλοξενήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του ΜΑΙΧ, την περίοδο 23 Ιουλίου – 3 Αυγούστου 2018.
Το θερινό σχολείο διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Association of European Operational Research Societies (EURO), της International Society on MCDM και του EURO Working Group on Multicriteria Decision Aiding.

Ακούστε εδώ τις συνεντεύξεις.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα