Αλεξανδρούπολη: Στην Α΄ κλιματική ζώνη για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης ο Έβρος

09:54 19/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Α΄ κλιματική ζώνη για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης εντάχθηκε ο νομός Έβρου από την Β΄ ζώνη στην οποία βρισκόταν, σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών περί χορήγησης επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, αφού επανεξετάστηκε

η κατανομή των περιοχών στις κλιματικές ζώνες.
«Μετά από χρόνια αποκαταστάθηκε επιτέλους μία μεγάλη αδικία εις βάρος των κατοίκων του Έβρου,» σχολίασε η Βουλευτής Έβρου Νατάσα Γκαρά και τόνισε πως : « η επανεξέταση της υπαγωγής στις κλιματικές ζώνες με σκοπό την ορθολογική διανομή του επιδόματος θέρμανσης αποτελεί αφενός μια αποκατάσταση της άδικης κατανομής που είχαν επιλέξει οι προηγούμενες κυβερνήσεις και αφετέρου μια ακόμη θετική εξέλιξη για την περιοχή μας, η οποία χρήζει ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.».

«Το Υπουργείο Οικονομικών αποκατέστησε μια αδικία, εντάσσοντας το Νομό Έβρου στην πρώτη κλιματική ζώνη για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης. Με αυτήν την απόφαση ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Νομού μας,» σχολίασε από την πλευρά του ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης.

Συντάκτης: Όλγα Ορφανίδου

Keywords
Αναζητήσεις
epidoma petrelaioy alexandroupoli
Τυχαία Θέματα