Άκαρπη η τριμερής συνάντηση για τους εργαζομένους του «Καρυπίδη» – Σκληρή γλώσσα από τον γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας (video)

17:28 22/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε σύγκρουση μέχρις εσχάτων οδηγούνται τα πράγματα σε σχέση με τις οφειλές της εταιρείας «Καρυπίδης ΑBΕΕ» στο προσωπικό της. Πρόκειται για 1.400 εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι εδώ και 11 μήνες και έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.

Σήμερα σε συνέντευξή του στον 102FM της ΕΡΤ3 και με έντονο τρόπο ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης ανακοίνωσε ότι ζήτησε για την υπόθεση την παρέμβαση της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος… Μιλώντας στους Παναγιώτη Κώστα και Κατερίνα Τσαβέα, ο κύριος Νεφελούδης

κατηγόρησε τους επιχειρηματίες ότι αθέτησαν τη συμφωνία – η οποία επιτεύχθηκε προχθές το βράδυ περί καταβολής του δώρου Χριστουγέννων κι ενός από τους 11 οφειλόμενους μισθούς στους εργαζόμενους.

Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν με νοιάζει αν κάποιοι κάνουν Χριστούγεννα φυλακή. Δεν μπορεί ο κάθε Καρυπίδης και η κάθε επιχείρηση να εμπαίζει τους εργαζόμενους.»

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Συμεωνίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα