Αιωνόβιος παππούς έτρεξε στους αγώνες στίβου βετεράνων αθλητών

00:45 12/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου, στα Τρίκαλα, οι 29οι Πανελλήνιοι Αγώνες Στίβου Βετεράνων Αθλητών.Πρόκειται για μια διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου. φέτος οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στα Τρίκαλα και τους διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΣΕΒΑΣ) Τρικάλων, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία.

Οι

αγώνες ξεκίνησαν χθες το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν σήμερα Κυριακή 12 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι. Οι αγώνες διεξάγονται στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Η παρέλαση των αθλητών έγινε με εξαιρετικό τρόπο, παρουσία και της φιλαρμονικής του Δήμου Τρικκαίων και στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε το αγωνιστικό κομμάτι.

Στην τελετή έναρξης των αγώνων παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ο οποίος στάθηκε στη σημασία που έχουν για την κοινωνία αυτοί οι αγώνες, τονίζοντας ότι » η πόλη των Τρικάλων θα είναι δίπλα σε τέτοιου είδους διοργανώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και προβάλουν τα Τρίκαλα».
Από πλευράς περιφέρειας παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Τσίγκας ο οποίος εξέφρασε την στήριξη της περιφέρειας Θεσσαλίας που στοχεύει στην καλλιέργεια του αθλητισμού.
Keywords
Αναζητήσεις
παρελαση βετερανων αθλητων στιβου στα τρικαλα
Τυχαία Θέματα