Αγρίνιο: Βράβευση αθλητών

08:54 21/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 10ου επετειακού Ημιμαραθώνιου «Μιχάλης Κούσης» πραγματοποιήθηκε και η Τελετή Βράβευσης των αθλητών που διακρίθηκαν το 2016 για τις επιτυχίες τους το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο παρουσία της οικογένειας του Μιχάλη Κούση.

Εκεί ήταν πέντε ξεχωριστές προσωπικότητες του αθλητισμού , φίλοι του Μιχάλη Κούση. Ο αθλητικός συντάκτης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο άλμα εις ύψος και πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Παπαδημητρίου, ο πανελληνιονίκης

Νίκος Αργυρόπουλος, ο πρωταθλητής Φώτης Κούρτης και ο Αγρινιώτης πρωταθλητής Στίβου Γιώργος Μανδέλος.

Σε μια ιδιαίτερη στιγμή για τον αθλητισμό , βραβεύθηκαν οι αθλητές Κώστας Σταμούλης, Ηλίας Αϋφαντόπουλος, Χρήστος Τρομπούκης, Θεόδωρος Αρωνιάδας, Νίκος Σταμούλης , Γκάμπριελ Πίσσας, Αναστασία Μήτσου, Βασιλική Αποστόλου, Παύλος Μπεκούλης , Δημήτρης Δήμου , Μαρία Σεφεριάδη, Αλίκη Κοντογιάννη.

Βραβεύθηκαν ακόμη η ομάδα Χειροσφαίρισης Γυναικών του Παναιτωλικού, η ομάδα Πετοσφαίρισης του Ιωνικού, η ΦΙΜΠΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κορασίδων, η ομάδα ΤΑΕ ΚWON DO ΘΗΣΕΑΣ, η ομάδα σκακιού της ΓΕΑ και η ομάδα μπάσκετ του Παναιτωλικού.

Νίκη Παπαδούλα

Keywords
Τυχαία Θέματα