Αγώνες ποδηλασίας ατόμων με αναπηρία στο Τυμπάκι

23:34 8/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, σε συνεργασία την παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας UCI και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνει τον επίσημο Διεθνή ποδηλατικό αγώνα αθλητών με αναπηρία «FESTOS EUROPEAN C1 PARACYCLING CUP», παράλληλα με το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου ΑμεΑ.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν

στο αεροδρόμιο Τυμπακίου στις 10 και 11 Οκτωβρίου, με την οργανωτική συμμετοχή από το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ «ΤΑΛΩΣ» και τη στήριξη, της εταιρείας  ΜΙΝΟΑΝ LINES, της  διοίκησης της Αεροπορικής μονάδας του Αεροδρομίου Τυμπακίου όπου και θα υλοποιηθεί ο αγώνας και του σωματείου γονέων και φίλων Ατόμων με αναπηρία νοτίου Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» .

Βοήθεια θα προσφερθεί από τον Ερυθρό Σταυρό και τους εθελοντές Σαμαρείτες του τομέα Μοιρών, καθώς και των τοπικών συλλόγων και οργανώσεων.

Στον αγώνα αυτό θα συμμετάσχουν όλοι οι Έλληνες αθλητές, αφού ταυτόχρονα γίνεται και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου και φυσικά σπουδαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο, καθώς ο αγώνας ορίζεται ως open.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Οι θεατές απαγορεύονται στις αγωνιστικές δραστηριότητες και θα ακολουθηθεί το Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα