Αγανακτισμένοι για τις διακοπές ρεύματος οι κάτοικοι της Σκοπέλου

12:06 16/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι και στη Σκόπελο από την πολύωρη διακοπή του ρεύματος που δόθηκε τελικά μετά από μία ολόκληρη ημέρα. Εξετάζονται αγωγές κατά του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ ο δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης δήλωσε στην ΕΡΤ Βόλου ότι αυτό θα εξεταστεί σε συνεργασία με τους άλλους δημάρχους των Σποράδων και την ΚΕΔΕ.

Επιπλέον η χώρα της Σκοπέλου επλήγη χθες βράδυ από μια σφοδρή κακοκαιρία που σήμερα

όμως έχει κοπάσει και έχει διανοιχθεί ο κεντρικός δρόμος, όχι όμως παράπλευροι και αγροτικοί. Όπως επισήμανε ο κ. Περίσσης προβλήματα παρατηρούνται στα αντλητικά συγκροτήματα λόγω της διακοπής του ρεύματος και στο βιολογικό και σήμερα γίνεται προσπάθεια να δοθούν λύσεις. «Το νησί ξαναβρίσκει σταδιακά τους ρυθμούς του. Όμως τα πάντα είναι παγωμένα και πλέον έχουμε πολύ δουλειά με τα συσσωρευμένα προβλήματα των προηγούμενων ημερών».

Επιπλέον ανέφερε ότι πολλοί κάτοικοι του νησιού εξετάζουν τις προσφυγές κατά του ΔΕΔΔΗΕ κάτι που θα εξετάσουν και οι δήμαρχοι των Σποράδων σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ. «Μας λένε ότι η λύση θα δοθεί με την υποθαλάσσια σύνδεση της Σκιάθου με το νέο αυτό καλώδιο. Αλλά πότε θα γίνει αυτό; Δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα με τον φορέα ηλεκτροδότησης εδώ και 50 χρόνια. Αυτό είναι απαράδεκτο» τόνισε ο κ. Περίσσης.

 

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα