Αυτοψία στο Βαρέων Αθλημάτων από επιτροπή του δήμου

22:52 30/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ομόφωνη απόφαση για την στήριξη του ψηφίσματος της Επιτροπής Αγώνα που συγκρότησαν Σύλλογοι των Βαρέων Αθλημάτων έλαβε σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Λάρισας μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση που συνοδεύτηκε από εντάσεις μεταξύ των εκπροσώπων των Αθλητικών Συλλόγων και του προέδρου του ΕΑΚ, δημοτικού συμβούλου Γ. Κωσταρόπουλου.

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων και οι αθλητές αντιδρούν στην εφαρμογή του «τουρνικέτ» στο Βαρέων Αθλημάτων, καθώς επίσης και στην χρήση μαγνητικής κάρτας για την είσοδο,

τόσο αθλητών, όσο και επισκεπτών στο Βαρέων Αθλημάτων.
Το αξιοσημείωτο στην υπόθεση πάντως είναι ότι ο ίδιος ο δήμαρχος Λάρισας, στην τοποθέτηση που έκανε κατά τη διάρκεια της συζήτησης, άδειασε τον κ. Κωσταρόπουλο, αναφέροντας χαρακτηριστικά «εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα την εφαρμογή «τουρνικέτ» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου.

Τελικά το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει το ψήφισμα της Επιτροπής Αγώνα και να συγκροτήσει διαπαραταξιακή επιτροπή, η οποία θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο Βαρέων Αθλημάτων για να διαπιστώσει τα προβλήματα που δημιουργούνται από την εφαρμογή των νέων μέτρων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημοτικό συμβούλιο απέρριψε με ψήφους 24 κατά και 15 υπέρ πρόταση του κ. Διαμάντου να συζητηθεί το Σκοπιανό στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα
Στην αρχή της συνεδρίασης πάντως ο δήμαρχος και οι επικεφαλής των παρατάξεων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του δημοτικού συμβουλίου, ενώ ο δήμαρχος ανοίγοντας τη συνεδρίαση ενημέρωσε το σώμα και για τον έπαινο που απέσπασε η Λάρισα ως πολιτιστικός τουριστικός προορισμός μαζί με άλλες 4 πόλεις από την επικράτεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα