ΑΕΛ : Παρουσίασε τα νέα της αποκτήματα

11:19 1/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ στην αίθουσα τύπου του AEL FC Arena. Την παρουσίαση των Παρασκευά Λυκούργου, Κρίστοφερ Χούμπτσεφ, Νεμάνια Μλαντένοβιτς, Ράντομιρ Μιλοσάβλειβιτς, Αλεξάνταρ Γκοϊκοβιτς και Βαγγέλη Μόρα, έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ

κ. Αλέξης Κούγιας ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών και του Ηλία Φυντάνη.

Για όνειρο που έγινε πραγματικότητα έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μόρας ο οποίος επέστρεψε στην αγαπημένη του ομάδα μετά από 17χρόνια.

Για μεγάλη ομάδα έκαναν λόγο και οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ενώ ο μικρότερος της παρέας Παρασκευάς Λυκούργος μίλησε για μεγάλη τιμή η παρουσία του στους «Βυσσινί».

Για σημαντική ενίσχυση της ομάδος μίλησε ο προπονητής της ΑΕΛ Φυντάνης ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για μια ακόμη μεταγραφή, ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Όσο για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο ο κ. Φυντάνης τόνισε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του και την εμπιστοσύνη στους παίκτες του, λέγοντας, ότι εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Στη λήξη της παρουσίασης των νέων ποδοσφαιριστών ο Αλέξης Κούγιας στάθηκε στο γήπεδο, τονίζοντας ότι η ΑΕΛ δεν μπορεί να αγωνίζεται στο AEL FC Arena και να πληρώνει αυτά τα ποσά που πληρώνει σήμερα. « Η ΑΕΛ θα παραμείνει στο AEL FC Arena εάν μειωθεί το μίσθωμα. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να πληρώνουμε μέχρι 200.000 το χρόνο. Σε διαφορετική περίπτωση θα μετακομίσουμε στο Αλκαζάρ, εφόσον ανακατασκευαστεί η θα πάμε να παίξουμε στη Θεσσαλονίκη, στην Λαμία η στη Λειβαδιά, γήπεδα τα οποία έχουν αδειοδότηση». Παράλληλα κάλεσε τους τοπικούς φορείς να πάρουν θέση και όλοι μαζί να βρούνε τη λύση στο θέμα του γηπέδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα