ΑΕΚ: Έδωσε το «πράσινο φως» η Ούφα για Νταντσένκο – Ελαφριά θλάση ο Μάνταλος

17:58 29/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η υπόθεση Όλεγκ Νταντσένκο για την ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η επιθυμία του παίκτη φαίνεται πως θα μετρήσει περισσότερο και η απόκτησή του θα ολοκληρωθεί μέσα στα δύο τελευταία εικοσιτετράωρα της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε.

Πάντως, το μόνο που επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής είναι ότι η Ούφα έδωσε το πράσινο φως

για να επιστρέψει ο Ουκρανός δεξιός μπακ στην ομάδα στην οποία ανήκει, τη Ρούμπιν Καζάν, η οποία τα έχει βρει σε όλα και βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Νταντσένκο ήδη έφυγε από την Αττάλεια της Τουρκίας όπου προετοιμαζόταν με την Ούφα και επιστρέφει στη βάση του, ενώ η άφιξη του στην Αθήνα δεν έχει ακόμα προγραμματιστεί, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών που έχουν να κάνουν με τις διαδικασίες που αφορούν τον Covid 19.

Ελαφριά θλάση ο Μάνταλος

Χωρίς τον αρχηγό της, Πέτρο Μάνταλο, θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο 30χρονος μέσος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γάμπα, δηλαδή όχι κάτι πολύ σοβαρό, αλλά αρκετό για να του στερήσει τη συμμετοχή από την αναμέτρηση της Κυριακής (31/1, 15:00).

Απών πιθανότατα θα είναι και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, παρότι η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε σήμερα βγήκε καθαρή. Ακολούθησε όμως πρόγραμμα αποκατάστασης, έχει χάσει πολλές προπονήσεις και στο Ηράκλειο θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου. Ατομικά γυμνάστηκαν και οι Νέναντ Κρίστιτσιτς και ο Μάριο Μιτάι που είναι επίσης «off», όπως και ο Παναγιώτης Τσιντώτας που έχει υποστεί κάκωση δεξιού ισχίου.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα