Tο αστυνομικό Δελτίο της Ηπείρου

08:13 7/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

-Ιδιαίτερα αποδοτική ήταν και τον Ιούλιο η δραστηριότητα της Αστυνομίας Ηπείρου στον τομέα της δίωξης και της εξιχνίασης εγκλημάτων. Το μήνα που μας πέρασε συνελήφθησαν 456 άτομα για διάφορες παραβάσεις και εξιχνιάστηκαν σημαντικές υποθέσεις περί ναρκωτικών, αρχαιοτήτων, λαθρεμπορίου, κλοπών και διαρρήξεων και διακίνησης μεταναστών. Εφέτος δίνεται προσοχή στην προστασία των φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών όπου και υπήρξαν σημαντικές επιτυχίες. Τέλος στον τομέα των ναρκωτικών κατασχέθηκαν περίπου 275 κιλά χασίς καθώς και άλλα είδη ναρκωτικών.

-Αυξημένα ήταν εφέτος τα

τροχαία στην Ήπειρο σε σχέση με πέρυσι. Συγκεκριμένα τον Ιούλιο έγιναν 18 δυστυχήματα έναντι 14 τον αντίστοιχο μήνα του 17 και καταγράφηκαν 4 νεκροί έναντι 2 πέρυσι. Επίσης 4 σοβαρά και 15 ελαφρά τραυματίες.

-Η Αστυνομία Άρτας συνέλαβε στο ύψος του Κομποτίου, ζευγάρι αλλοδαπών καθώς στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν με την υποστήριξη εκπαιδευμένου σκύλου σε ειδικές κρύπτες περίπου 54 κιλά χασίς. Τα ναρκωτικά καθώς και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δελτίο, Ηπείρου,deltio, ipeirou