«The Traffickers» στην ΕΡΤ1

10:54 1/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το όγδοο και τελευταίο επεισόδιο της ξένης σειράς ντοκιμαντέρ «The Traffickers», παραγωγής ΗΠΑ 2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018 και ώρα 00:20.

Σε αυτή τη συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ, που παρουσιάζει η Nelufar Hedayat, η κάμερα εισχωρεί μέσα στον πυρήνα της παγκόσμιας μαύρης αγοράς για να γνωρίσουμε τους εμπόρους, τους ανθρώπους που αγοράζουν, πουλούν και

κάνουν λαθρεμπόριο παράνομων προϊόντων από χώρα σε χώρα και από ήπειρο σε ήπειρο και τους διώκτες τους, που προσπαθούν να σταματήσουν αυτό το τεράστιο διεθνές εμπόριο.

Σε κάθε επεισόδιο παρακολουθούμε το «προϊόν» από τον καταναλωτή στην πηγή: πολύτιμες πέτρες, νοθευμένα ναρκωτικά, σπάνια ζώα, όπλα, ανθρώπινα όργανα, ανθρώπους, παιδιά. Θα φτάσουμε στις πιο απομακρυσμένες γωνιές της Γης για να εξερευνήσουμε αυτή την τεράστια διαπλεκόμενη αγορά και θα δούμε ότι τίποτα δεν είναι τόσο μαύρο–άσπρο όσο φαίνεται με πρώτη ματιά.

Επεισόδιο 8ο (τελευταίο): «Όπλα και συμμορίες» (Guns and Gangs)
Το εμπόριο όπλων στις ΗΠΑ ενισχύει το βίαιο έγκλημα στο Ελ Σαλβαδόρ και στη Γουατεμάλα. Σε ένα οδοιπορικό φρίκης ανάμεσα στις διαβόητες συμμορίες της Κεντρικής Αμερικής, μαθαίνουμε πώς φτάνουν εκεί τα όπλα και ποιος πληρώνει τον τελικό λογαριασμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα