Tετάρτη 10 Απριλίου

22:46 9/4/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Ακολουθεί το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου, ομιλιών και συναντήσεων της ημέρας.10:00 Ακρόαση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου με αντικείμενο τις εξελίξεις στην Κύπρο στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής10:00 Ολομέλεια - αιτήσεις άρσης ασυλίας βουλευτών (Κάσση & Ταμήλου).10:00 Ολομέλεια - συζήτηση σ/ν του υπ. εσωτερικών για πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.10:30 Προανακριτική για Παπακωνσταντίνου.11:00 Σ/τ Υφυπουργού
Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη για την παρουσίαση της νέας υπηρεσίας του Invest in Greece «Ο Διαμεσολαβητής του Επενδυτή».12:00 Δάσκαλοι & νηπιαγωγοί: συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και τρίωρη στάση εργασίας.12:00 Νέα συνάντηση τπο. Οικονομικών Γ. Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικας.
12:00 Ψηφίζεται στη Βουλή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, που περιλαμβάνει τη βουλευτική τροπολογία για την απιστία στελεχών διοικήσεων τραπεζών για τραπεζικά δάνεια σε φορείς του δημοσίου13:30 Συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο. 24ωρη απεργία των εργαζομένων στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.
Συνεδρίαση ΔΣ Εθνικής.
ΑΔΕΔΥ-Συνδιάσκεψη για τη δημόσια διοίκηση και τις δημόσιες υπηρεσίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα