OIYE: Απλήρωτοι και σε καθεστώς ανασφάλειας οι 12.000 εργαζόμενοι στη Μαρινόπουλος Α.Ε.

15:56 21/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μελανά χρώματα περιγράφει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τους εργαζόμενους στη Μαρινόπουλος Α.Ε. η ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων ΕλλάδαςΟΙΥΕ.

Συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Οι εργαζόμενοι ήδη παραμένουν απλήρωτοι για το μήνα Ιούνιο, η μισθοδοσία του Ιουλίου είναι στον αέρα και έχουν λάβει μόνο το μισό επίδομα

αδείας. Κι όλα αυτά παρά τη δέσμευση του ιδιοκτήτη και τη συμφωνία με το επιχειρησιακό Σωματείο Εργαζομένων ότι όλο αυτό το διάστημα θα καταβάλονται κανονικά οι μισθοί.

Είναι φανερό ότι, κάθε ημέρα που περνά χωρίς να δίνεται λύση, τα καταστήματα καταρρέουν το ένα μετά το άλλο, χωρίς προϊόντα στα ράφια, χωρίς πελάτες, χωρίς να πληρώνονται τα ενοίκια, χωρίς να πληρώνονται οι εργαζόμενοι.

Ήδη, οι ιδιοκτήτες ακινήτων προχωρούν σε καταγραφές εμπορευμάτων, κατασχέσεις και εξώσεις της εταιρείας από τα καταστήματα, όπως στα Γιαννιτσά και αλλού.

Κάθε μέρα που περνά χωρίς να δίνεται καθαρή και συνολική λύση, το ενδεχόμενο να οδηγηθεί σε ξαφνικό θάνατο όλη η εταιρεία, αφήνοντας πίσω συντρίμμια και χιλιάδες ανέργους είναι κάτι περισσότερο από ορατό.

Η εταιρεία είναι ήδη ημιθανής, με αποτέλεσμα να ακυρώνεται η όποια προσπάθεια διάσωσής της:

Keywords
Τυχαία Θέματα