Nέα αντιφασιστική συγκέντρωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής – Aίσθηση από περιστατικό στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

17:22 6/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζεται η δίκη, συνεχίζονται και οι κινητοποιήσεις, με κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από το Εφετείο, την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 8.30πμ «στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα», όπως σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΚΕΕΡΦΑ που καλεί στη συγκέντρωση.

Παράλληλα, με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, με την άρνηση προπονητή να πάρει μέρος σε αγώνα αθλήτριά του, λόγω παρουσίας στους αγώνες, κλιμακίου της Χρυσής Αυγής, η ΚΕΕΡΦΑ

δίνει μία ενδιαφέρουσα διάσταση, σχολιάζοντας: «Χαιρετίζουμε την απόφαση του δασκάλου πολεμικών τεχνών Ηλία Λάμπρου να αποσύρει την εκπαιδευόμενη αθλήτρια του από αγώνες όπου συμμετείχε ο υπόδικος νεοναζί της Χρυσής Αυγής Τσακανίκας. Ο Η. Λάμπρου αποχώρησε όταν αντίκρισε τον Λαγό και τον Κασιδιάρη στο χώρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο «αθλητής» Τσακανίκας τον οποίο πηγε να θαυμάσει η ναζιστική συμμορία, είναι ο εκπαιδευτής του Ρουπακιά, του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία».

Υπενθυμίζεται η δήλωση του Η.Λάμπρου: «…επειδή οι σχολές και τα γυμναστήριά μας δε χωρούν τους φασίστες και τους ναζί, δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνουμε στον ίδιο χώρο με αυτούς, νομιμοποιώντας την παρουσία τους σε δημόσιους χώρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα