Mπάσκετ με αμαξίδιο: Έρχεται το τζάμπολ για το 2017

09:23 10/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Aν ο αθλητισμός σχεδόν πάντα συνοδεύεται με κοινωνικό πρόσημο, λόγω της πολύπλευρης προσφοράς του, τότε στην περίπτωση των ΑμεΑ, αυτό ισχύει στο πολλαπλάσιο.

Έτσι η επιλογή της προηγούμενης περιόδου, όπου το ert.gr και το sports.ert.gr σας ενημέρωνε για το πρωτάθλημα της ομοσπονδίας Ελλήνων

καλαθοσφαιριστών με καρότσι (ΟΣΕΚΚ), βρίσκεται κοντά στο σημείο επανέναρξής της, στο τζάμπολ για να το πούμε μπασκετικά.

Το 20ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου ενώ η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί στις 27-28 Μαϊου 2017. Πριν από λίγες ημέρες έγινε και η κλήρωση.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετέχουν δώδεκα ομάδες, μεταξύ των οποίων και το Ηράκλειο το οποίο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΚ. Οι άλλες είναι οι: Άρης, Μέγας Αλέξανδρος, Ίρις Καβάλα, Αργοναύτες Βόλου, Γυμναστική Ένωση Τρικάλων Αστέρας, οι οποίες αποτελούν τον Βόρειο όμιλο στον οποίο από φέτος προστέθηκε και ο Ήφαιστος που πέρυσι αγωνίστηκε στον Νότιο.
Για τον Νότο θα αγωνιστούν οι: Μαρούσι, ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια, Άτλας, Αετοί Κρήτης, Δωδεκάνησος και Ηράκλειο.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
Βόρειος όμιλος:
Ήφαιστος – Γυμν. Εν. Τρικάλων Αστέρας, Μ. Αλέξανδρος ’94 Πυλαίας – Αργοναύτες Βόλου, Άρης – Ίρις Καβάλα.
Νότιος όμιλος:
Δωδεκάνησος – Ηράκλειο, Μαρούσι – ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια, Άτλας – Αετοί Κρήτης.

Σχετική είδηση: Τρίποντα στον αγώνα για ποιότητα ζωής – Μπάσκετ με αμαξίδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα