Kαλαμάτα: Ημερήσιες κρουαζιέρες και περιηγήσεις στο μεσσηνιακό

10:11 21/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με στόχο η επιχειρηματική αυτή προσπάθεια να συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, τελέστηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο λιμάνι της Καλαμάτας, ο αγιασμός των δύο ημερόπλοιων, των ξύλινων σκαφών που έχουν ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στο μεσσηνιακό κόλπο. Πρόκειται για το «Albatros II», που πραγματοποιεί δίωρες περιηγήσεις και το «Οδύσσεια», που κάνει ημερήσιες κρουαζιέρες.

Το «Albatros II» πραγματοποιεί δίωρες περιηγήσεις στο Μεσσηνιακό Κόλπο, με τιμή 8 ευρώ ανά άτομο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται καφές ή ένα ποτό καλωσορίσματος, ενώ αν οι επιβάτες παραγγείλουν

κάτι άλλο το πληρώνουν με έκπτωση 50%. Το πλοίο αυτό μπορεί να μεταφέρει μέχρι 205 επιβάτες.
Το «Οδύσσεια» κάνει ημερήσιες κρουαζιέρες με στάσεις για μπάνιο και χαλάρωση σε διάφορες παραλίες, τόσο προς τη Μάνη όσο και προς την ανατολική Πυλία το επόμενο διάστημα. Ξεκινάει περίπου στις 10 το πρωί και επιστρέφει περίπου στις 5 το απόγευμα. Η τιμή είναι 25 ευρώ το άτομο, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και φαγητό μπάρμπεκιου. Το πλοίο μπορεί να μεταφέρει μέχρι 120 άτομα.
Ακριβείς πληροφορίες για τις περιηγήσεις και τις κρουαζιέρες (καθώς γίνονται και μεταβολές στο πρόγραμμα), μπορεί κανείς να πάρει κανείς, τηλεφωνώντας στα 6980745314 και 6982816398.
Keywords
Τυχαία Θέματα