Kαλαμάτα: Διήμερη περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη

09:36 18/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Διήμερη περιοδεία στην Καλαμάτα πραγματοποιεί από το απόγευμα χθες ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς παράγοντες αλλά και στελέχη της τοπικής ομάδας υποστήριξης της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του νέου κεντρωου σχήματος.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Θεοδωράκης συνοδευόμενος από το βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανό και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και υπεύθυνη αυτοδιοίκησης του κόμματος, Ολυμπία

Αναστασοπούλου, συναντήθηκε στις 6 χθες το απόγευμα, με το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα στο δημαρχείο, είχε ολιγόλεπτη συνεργασία μαζί του και αμέσως μετά, συναντήθηκε με φίλους και στελέχη της ομάδας στηριξής του, σε παραλιακό καφέ-ουζερί της πόλης.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ο κ.Θεοδωράκης μίλησε για έναν νέο φορέα που θα εκπροσωπεί τον ευρύ χώρο του «Κέντρου», δήλωσε αισιόδοξος για την εκλογική πορεία και την απήχησή του στους ψηφοφόρους και σημείωσε πως τα όποια διαδικαστικά θέματα της επερχόμενης εσωκομματικής ψηφοφορίας θα έχουν επιλυθεί σύντομα.

Σήμερα ο κ.Θεοδωράκης θα συνεχίσει τις συναντήσεις του με τοπικούς φορείς της πόλης και -φίλα προσκείμενα σε αυτόν- κομματικά στελέχη του χώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα