«Indian Summers» στην ΕΡΤ1

10:20 8/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πέμπτο και το έκτο επεισόδιο του Β΄κύκλου της συναρπαστικής ιστορικής – δραματικής σειράς εποχής «Indian Summers», παραγωγής Αγγλίας 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 23:30.

Υπόθεση: Βρισκόμαστε στο 1932 στη Σίμλα, μια πόλη στη βόρεια Ινδία φωλιασμένη στα μεγαλοπρεπή Ιμαλάια και στις φυτείες τσαγιού, τα τελευταία δραματικά χρόνια της αγγλικής αυτοκρατορίας.

Κάθε καλοκαίρι, ο κυβερνήτης μαζί με τους αξιωματούχους του αφήνουν το καυτό Νέο Δελχί για να παραθερίσουν στη δροσιά της «μικρής Αγγλίας», όπως φαντάζονται τη Σίμλα, που για έξι μήνες γίνεται η πρωτεύουσα της Ινδίας. Από εκεί ασκούν τη διακυβέρνηση, ενώ, ταυτόχρονα, διασκεδάζουν μαζί με συζύγους, ερωμένες και διάφορες αδέσμευτες γυναίκες που ψάχνουν για σύζυγο. Όμως, η Ιστορία είναι εναντίον τους, η Ινδία θέλει ανεξαρτησία και η λάμψη αρχίζει να ξεθωριάζει. Ποιος θα μείνει όταν το καράβι βουλιάξει;

(Β΄Κύκλος) – Επεισόδιο 5ο: «Κρυφτό». Ο Ραλφ, που ξέρει ότι ο Άνταμ ήταν αυτός ο οποίος επιτέθηκε στον Λόρδο Χόθορν, κανονίζει να τον στείλει στο Δελχί για να γλιτώσει τη σύλληψη, αλλά ο Ντάγκι δεν καταφέρνει να μεταπείσει τη Λένα που επιμένει να επωμιστεί το φταίξιμο.
Με τη βοήθεια της Σίνθια, ο Ραλφ εκβιάζει τον Χόθορν να βρουν μια συμβιβαστική λύση. Η σχέση της Άλις και του Άφριν κινδυνεύει να μαθευτεί από τον πατέρα του, ο οποίος τους ανακαλύπτει, ενώ η Άλις προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι στον αυταρχικό σύζυγό της. Ο Άφριν έχει και άλλα προβλήματα όταν εμφανίζεται πάλι ο Ναρές, που θέλει να βάλει βόμβα στον εορτασμό της επετείου της ενθρόνισης του Βασιλιά Γεωργίου.

(Β΄Κύκλος) – Επεισόδιο 6ο: «Ένα δώρο για τον βασιλιά». O Nαρές ετοιμάζεται να βάλει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο και ο Άρφιν προσπαθεί απεγνωσμένα να το σταματήσει. Ο Ραλφ επιτέλους καταλαβαίνει ότι ένα και ένα κάνουν δύο, ενώ οι κάτοικοι της Σίμλα εμφανίζονται χαρούμενοι για ένα αθώο πικ νικ.

Ιστορική δραματική σειρά, παραγωγής Αγγλίας 2015.

Πρωταγωνιστούν: Χένρι Λόιντ Χιουζ, Τζούλι Γουόλτερς, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Τζεμάιμα Γουέστ.

Η σειρά έχει μεταδοθεί εκτός από την Αγγλία, στις ΗΠΑ, στη Νέα Ζηλανδία, την Εσθονία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία και έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα