«I can only imagine» – Δραματική βιογραφική ταινία στην ΕΡΤ3

01:04 23/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη δραματική βιογραφική ταινία «I can only imagine», παραγωγής ΗΠΑ 2018, μεταδίδει-σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- η ΕΡΤ3, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, στις 22:00.

Η ταινία βασίζεται στην ιστορία πίσω από το διπλά πλατινένιο τραγούδι του συγκροτήματος MercyMe, το I Can Only Imagine, το οποίο έγινε το πιο σύγχρονο χριστιανικό τραγούδι όλων των εποχών. Η ταινία θα επικεντρωθεί γύρω από

τον βασικό τραγουδιστή των MercyMe, Bart Millard, και τη σχέση του με τον πατέρα του, τον οποίο έχασε στα 18 του και η οποία ενέπνευσε το τραγούδι. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Andrew Erwin, λέει μια «περίπλοκη ιστορία πατέρα-γιου».

Αν και βρήκε πίστη σε νεαρή ηλικία, η ζωή δεν ήταν εύκολη για τον Μπαρτ. Επέλεξε  τη μουσική ως απόδραση από μια ταραγμένη ζωή στο σπίτι. Καθώς μεγάλωνε, ο Μπαρτ στράφηκε στο ποδόσφαιρο με την ελπίδα να συνδεθεί κάπως με τον καταχρηστικό πατέρα του. Αλλά ένας τραυματισμός που τελείωσε την καριέρα του – σε συνδυασμό με το όραμα ενός δασκάλου που είδε απεριόριστες δυνατότητες – έβαλε τον Μπαρτ σε ένα μουσικό μονοπάτι….

Σκηνοθεσία: Erwin Brothers

Πρωταγωνιστούν: J. Michael Finley, Madeline Carroll, Trace Adkins, Priscilla Shirer, Cloris Leachman , Dennis Quaid.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα