Eυρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής σε 37 πόλεις της Ελλάδας

13:37 17/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μελωδίες θα πλημμυρίσουν από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου γειτονιές, πλατείες, πεζοδρόμια και πάρκα της Ελλάδας, σε 37 πόλεις, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Με τη συμμετοχή και το πάθος χιλιάδων πολιτών, καλλιτεχνών, ιδιωτών, εθελοντών και διοργανωτών, η 17η χρονιά εκδηλώσεων του Ελληνικού Δικτύου διοργανωτών της Ευρωπαϊκής Γιορτής της

Μουσικής είναι αποτέλεσμα μιας συναρπαστικής εθνικής συνεργατικής προσπάθειας.

Οι συναυλίες, δράσεις και εκδηλώσεις του 2016 φέρνουν ένα ουσιαστικό μήνυμα αρμονίας, ενότητας και συνεργασίας. Για να αλλάξουν οι ρυθμοί των πόλεων, ενώθηκαν αφιλοκερδώς 3.000 μουσικοί και 430 συγκροτήματα, Djs, χορωδίες και ορχήστρες, παρουσιάζοντας σε 320 εκδηλώσεις σε περισσότερες από 170 τοποθεσίες πανελλαδικά.

Πόλεις 2016: Αθήνα, Άγιος Δημήτριος (Αττικής), Άγιος Νικόλαος, Αγρίνιο, Αμαλιάδα, Βέροια, Βόλος, Βύρωνας, Διδυμότειχο, Δονούσα, Δράμα, Έδεσσα, Ελευσίνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καλαμπάκα, Κεφαλονιά, Κύθηρα, Λάρισα, Λέσβο, Λιβαδειά, Λουτράκι, Νάξος, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πειραιάς, Πρέβεζα, Πύργος, Σαντορίνη, Σέρρες, Σουφλί, Σπάρτη, Χαλκίδα και Χανιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα