Eνίσχυση των Κοινωνικών Φαρμακείων από την ΚΕΔΕ

18:53 13/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην έμπρακτη στήριξη Κοινωνικών Φαρμακείων 24 Δήμων της Αττικής, προχώρησε η ΚΕΔΕ, σε συνεργασία με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παραδίδοντας 250 κούτες με φάρμακα.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Γ. Πατούλης, τόνισε πως «Παραδώσαμε την «κατάθεση ψυχής» εκατοντάδων συμπολιτών μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και προσέφεραν φάρμακα για τους αναξιοπαθούντες. Δυστυχώς οι ανασφάλιστοι εξακολουθούν πληρώνουν δυσβάστακτες συμμετοχές για τα φάρμακά τους, με αποτέλεσμα πολλοί να μην έχουν πρόσβαση στη θεραπεία τους. Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, θα δώσει μάχη για να στηρίξει αυτές τις δομές της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίες αποτελούν καταφύγιο για τους συνανθρώπους μας. Σε δεύτερη φάση πρόκειται να παραδοθεί φαρμακευτικό υλικό και στους Δήμους της περιφέρειας».

Το φαρμακευτικό υλικό παρέλαβαν οι δήμαρχοι: Ραφήνας – Πικερμίου Β. Πιστικίδης, Παπάγου-Χολαργού Η. Αποστολόπουλος, Ασπρόπυργου Ν.

Keywords
Τυχαία Θέματα